Linkovi na kategorije, pretraživanje, glavni sadržaj

CARWIZ rent a car na londonskom WTM–u potvrdio globalnu ekspanziju

Nova pravila na tržištu rent-a-car industrije – tvrtke koje svakodnevno primjenjuju izvrsnost u poslovanju, brinu o klijentima, te partnerima pružaju podršku uspijevaju ostvariti zadane poslovne ciljeve.I na ovogodišnjem WTM sajmu u Londonu, globalna tvrtka CARWIZ rent a car potvrđuje uspješnost franšiznog modela poslovanja koji trenutno pruža u petnaest zemalja diljem svijeta.

Trenutna situacija u industriji ukazuje na to kako unatoč zahtjevnim tržišnim kretanjima i sve većem broju konkurenata, tvrtke koje svakodnevno primjenjuju izvrsnost poslovanja, brinu o klijentima, i partnerima pružaju kvalitetnu podršku uspijevaju ostvariti zadane poslovne ciljeve. Tako se kao glavni preduvjet rasta tvrtke pokazalo kvalitetno upravljanje franšizama i potpora koju Carwiz pruža. Interes ...
  • 1
  • +

Komentari

Top Lista

Top Medijski partneri - Gospodarstvo

Top Surferi - Gospodarstvo

Pronašao si zanimljivu vijest i želiš je podijeliti s ostalima? Sudjeluj u stvaranju vijesti na Croportalu — prijavi se i dodaj surf! Ako još nisi član Croportala, registiraj se i saznaj kako dodati Surf sadržaj!

Linkovi na kategorije, pretraživanje, glavni sadržaj