Linkovi na kategorije, pretraživanje, glavni sadržaj

Dobra stolarija je bitna za kvalitetan život


Stolarija predstavlja sve bitne dijelove svakog objekta kao što su prozori, vrata, stepenice i stepeništa, ali također i neki dijelovi namještaja. Kao završna nota gradnje i opremanja prostora vrlo je bitno da stolarija bude kvalitetna. Iako se prije većinom radila od drveta, danas se stolarija izrađuje i od svih ostalih materijala kao što su PVC i aluminij.
Kada govorimo o prozorskim sustavima postoje dvojbe je li bolje koristiti PVC ili drvenu stolariju. I dok mnogi tvrde da je PVC nezdrav za ljude i za okoliš, prozorska se stolarija sve više i češće izrađuje upravo iz tog materijala budući da je drvena stolarija puno skuplja te zahtjevnija za održavanje. Ipak, iako se drvena stolarija svakih nekoliko godina mora obnoviti bojom, danas postoje premazi i boje koji drvenu stolariju izvrsno štite a ona nakon bojanja izgleda uvijek kao nova.
Dobra stolarija je preduvjet za kvalitetan život i bitan čimbenik u izolaciji prostora a može se također izrađivati po mjeri. Većina poduzeća koja izrađuju stolariju obavljaju i montažu iste te je vrlo bitno da se odabere dobra stolarija. Povremeno se pri montaži mogu desiti nezgode kao što je oštećenje zida pa je korisno ukoliko se s odabranim poduzećem odmah dogovorite oko saniranja istih.
Osim prozorskim okvirima, prilikom odabira stolarije posebnu pažnju obratite na ulazna vrata koja svakom posjetitelju ostavljaju prvi dojam ali isto tako i sobna vrata budući da su ona vrlo bitan dio svakog prostora i daju akcent prostoru.

Tagovi: stolarija, ulazna vrata, sobna vrata | 25.01.2010. u kategoriji Lifestyle

Komentiranje sadržaja na Croportalu omogućeno je samo registriranim korisnicima. Zato, prijavi se ili registriraj i komentiraj do mile volje.

Ako si registrirani korisnik Croportala, možeš:

  • s ostalim članovima podijeliti vijesti i članke koji su ti zanimljivi
  • glasati za vijesti koje smatraš korisnima i tako ih učiniti popularnima i dostupnijima
  • slati vijesti prijateljima i tako s njima dijeliti zanimljive vijesti
  • sudjelovati u raspravama na forumu
  • imati uvid u sve vijesti koje si dodao na Croportalu
  • pristupati novim sadržajima i servisima koji će ti olakšati traženje infomacija
  • primati obavijesti o novim komentarima na svoju e-mail adresu
  • sudjelovati u nagradnim igrama

Top Lista

Top Surferi - Lifestyle

Pronašao si zanimljivu vijest i želiš je podijeliti s ostalima? Sudjeluj u stvaranju vijesti na Croportalu — prijavi se i dodaj surf! Ako još nisi član Croportala, registiraj se i saznaj kako dodati Surf sadržaj!

Linkovi na kategorije, pretraživanje, glavni sadržaj