Linkovi na kategorije, pretraživanje, glavni sadržaj

Sobna vrata omogućavaju privatnost ukućanima

Sobna vrata su vrlo važan dio svake kuće ili stana. Dok ulazna vrata čine granicu izmešu unutrašnjeg i vanjskog prostora, sobna vrata prvenstveno služe zaštiti privatnosti i osiguranju intime članovima kućanstva po pojedinim prostorijama. Ljudi rijetko žive sami pa tako sobna vrata služe da se pojedinci ili grupe mogu odvojiti u posebnu prostoriju ukoliko netko poželi privatnost no to nije jedini razlog zbog kojeg se sobna vrata postavljaju. Jedan od bitnih faktora je također i buka koju sobna vrata ublažuju i prigušuju i to ne samo onu buku koju vi stvarate u prostoriji nego ona i zadržavaju vani buku koji proizvode drugi što je posebno korisno i važno ukoliko se želite odmoriti. Sobna vrata izolirana gumenom brtvom će puno bolje izolirati zvuk i spriječiti prodor buke kao i lupanje vrata u slučaju propuha i prilikom ulaska ili izlaska iz prostorije. Sobna vrata su također i izolator topline odnosno zatvorena vrata zadržavaju toplinu u prostoriji a hladnoću izvan nje. Prilikom kuhanja su sobna vrata vrlo korisna kako jer sprečavaju prodor mirisa hrane u ostale prostorije. Osim standardnih drveni sobnih vrata danas su dostupna i staklena sobna vrata, pvc vrata kao i vrata od raznih drugih materijala. Sobna vrata je moguće nabavati u raznim bojama i uzorcima čime se može razbiti monotonija prostora a, ukoliko imate smisla za uređenje i dizajn, sobna vrata svoje kuće vrlo lako možete ukrasiti i sami, osobito ako se radi o vratima dječje sobe.
TAG: sobna vrata, ulazna vrata, dječje sobe

Tagovi: sobna vrata, ulazna vrata, dječje sobe | 25.01.2010. u kategoriji Lifestyle

Komentiranje sadržaja na Croportalu omogućeno je samo registriranim korisnicima. Zato, prijavi se ili registriraj i komentiraj do mile volje.

Ako si registrirani korisnik Croportala, možeš:

  • s ostalim članovima podijeliti vijesti i članke koji su ti zanimljivi
  • glasati za vijesti koje smatraš korisnima i tako ih učiniti popularnima i dostupnijima
  • slati vijesti prijateljima i tako s njima dijeliti zanimljive vijesti
  • sudjelovati u raspravama na forumu
  • imati uvid u sve vijesti koje si dodao na Croportalu
  • pristupati novim sadržajima i servisima koji će ti olakšati traženje infomacija
  • primati obavijesti o novim komentarima na svoju e-mail adresu
  • sudjelovati u nagradnim igrama

Top Lista

Top Medijski partneri - Lifestyle

Top Surferi - Lifestyle

Pronašao si zanimljivu vijest i želiš je podijeliti s ostalima? Sudjeluj u stvaranju vijesti na Croportalu — prijavi se i dodaj surf! Ako još nisi član Croportala, registiraj se i saznaj kako dodati Surf sadržaj!

Linkovi na kategorije, pretraživanje, glavni sadržaj