Linkovi na kategorije, pretraživanje, glavni sadržaj

Gabrić: Premijer je trebao zahtijevati ostavke ministara

Predsjednik Nacionalnog foruma Nikica Gabrić poručio je večeras premijeru Zoranu Milanoviću da bi minimum objektivne političke odgovornosti bio da je zbog teške situacije s poplavom od ministara poljoprivrede i gospodarstva te čelnika Hrvatskih voda zatražio trenutačne ostavke, a prozirnim pokušajem stjecanja političkog profita ocijenio je odluke Kukuriku koalicije i HDZ-a o zaustavljanju izborne kampanje i preusmjeravanju novca za pomoć stradalima.

"Cijenimo što ste najavili istragu koja bi utvrdila kako je moguće da nasip u Rajevom Selu, izgrađen prije samo četiri godine, popusti pod vodenom bujicom, ali smatramo da odgovornost kod drugih možete tražiti tek kad je i sami pokažete. Minimum objektivne političke odgovornosti u ovoj teškoj situaciji bio bi da od svojih ministara poljoprivrede i gospodarstva T. Jakovine i I. Vrdoljaka te čelnika Hrvatskih voda zahtijevate trenutačne ostavke. Taj bi vam politički potez dao kredibilitet i građanima pokazao da uistinu stojite iza svojih riječi, da se vi, vaša stranka, koalicija i Vlada razlikujete od prethodnika", poručio je Milanoviću iz Dubrovnika Nikica Gabrić, nositelj liste br. 12 na izborima za Europski parlament.
Oduzmi bod komentari (0) | | slobodnadalmacija.hr
19.05.2014. postalo popularno 12.10.2015. u kategoriji Novosti
  • 1
  • +

Komentari

Top Lista

Top Surferi - Novosti

Pronašao si zanimljivu vijest i želiš je podijeliti s ostalima? Sudjeluj u stvaranju vijesti na Croportalu — prijavi se i dodaj surf! Ako još nisi član Croportala, registiraj se i saznaj kako dodati Surf sadržaj!

Linkovi na kategorije, pretraživanje, glavni sadržaj