Linkovi na kategorije, pretraživanje, glavni sadržaj

Android Oreo na Philips 65PUS7601 televizoru – video recenzija

Android Oreo na Philips 65PUS7601 televizoru – video recenzija
Philips je krajem prošle godine omogućio nadogradnju na Android TV 8 (Oreo) za vlasnike televizora iz 2016., 2017. i 2018. godine. Najstariji modeli (čija oznaka završava s brojem 1) su prvi dobili nadogradnju, a među njima je i model 65PUS7601 koji imamo na maratonskom testiranju. Navedeni model smo detaljno testirali i usporedili ga sa Samsungovim konkurentnom iz KS serije prije više od dvije godine.

Android Oreo donosi potpuno novi naslovni zaslon koji je orijentiran na sadržaj, pa tako na njemu možete vidjeti novi i predloženi sadržaj aplikacija poput YouTubea, Vimea ili Netflixa. Korisnik ima mogućnost odabrati koje aplikacije želi vidjeti na naslovnici, no nema opcije da se glavni izbornik smanji da ne prekriva cijeli ekran - kao što to imaju riješeno primjerice LG, Samsung i Panasonic.

U videu niže možete vidjeti naše prve dojmove nakon instalacije Androida Oreo, a koji smo napravili u veljači:

[embed width="620" height="330" ]https://www.youtube.com/watch?v=bDr2kyFImm8[/embed]

U međuvremenu je Philips pustio dvije nove nadogradnje softvera, a i aplikacije su nadograđene pa smo napravili još jedan videu u kojem analiziramo što je ispravljeno u odnosu na ranije stanje (dostupni titlovi na hrvatskom):

[embed width="620" height="330" ]https://www.youtube.com/watch?v=Uo8cibj1uBY[/embed]

Više od Philips televizorima možete doznati ovdje.
  • 2
  • +

Komentari

Top Lista

Top Medijski partneri - Tehnologija

Top Surferi - Tehnologija

Pronašao si zanimljivu vijest i želiš je podijeliti s ostalima? Sudjeluj u stvaranju vijesti na Croportalu — prijavi se i dodaj surf! Ako još nisi član Croportala, registiraj se i saznaj kako dodati Surf sadržaj!

Linkovi na kategorije, pretraživanje, glavni sadržaj