Poštovana
Hemeroidi su nastali zbog poremećaja vašeg metabolizma koji je vjerojatno umrtvljen.
Evo sam spreman da VAm pomognem
tonioko@gmail.com
Lijepi pozdravi
Raspravljate o temi Hemoroidi - Kantarionovo ulje u Alternativna medicina forumu, dio Zdravlje foruma; Već više godina imam problema sa hemoroidima ali mi nikakve masti ne pomažu pa ni mast Faktu. Tražila sam po ...
Zadnji Uredio Dr Jekyll : 27-04-11 u 20:20
Poštovana
Hemeroidi su nastali zbog poremećaja vašeg metabolizma koji je vjerojatno umrtvljen.
Evo sam spreman da VAm pomognem
tonioko@gmail.com
Lijepi pozdravi
cao evo male pomoci;Petrovac (Agrimonia eupatoria)
500gr petrovca prelijete sa 10 L vode i stavi se na sporet da se kuva ali nesme da provri nastelujte temperaturu, kuvati 24h poklopljeno naravno sa prekidom kad se ide na spavanje ,sutradan procediti flase staviti u frizider i piti pre jela 30min po 150ml . POZDRAV NESA za blize informacije +381641370264
HEMEROIDI su samo posljedica ne djelovanja cijelog metabolizma koji je na neki nacin ugusen, sto nacinom zivota , hrana, pice zrak, stres
vrlo lijepo i TRAJNO SE MOZE RIJESITI PRIRODNIM METODAMA CISCENJA VASEG ORGANIZMA
evo tu sam pa me pitajte
bozic.toni@hotmail.com
lijepi pozdravi
Pozdrav! Dugo sam patio od hemeroida, bilo zbog problema sa stolicom, bilo ih nekih drugih razloga. Uglavnom, pola života se nekako s tim zezam. Mazao sam uglavnom s onim kremama tipa Faktu, stavljao čepiće, i sl. no to samo smiri situaciju, ali se problem ponavljao redovito. Jedan frend mi je rekao za Lion-M kremu, pa sam odlučio isprobati prije jedno 3 mjeseca. Moram priznati da nisam baš bio nešto optimističan, no odlučio sam redovito mazati s obzirom da je krema skroz prirodna, pa mogu i na duži rok. Od tada prvih mjesec dana, dogodilo mi se jednom opet isti problem, no puno blažeg oblika. Nakon toga, više nijednom. Još uvijek redovito mažem, i stvarno sam zadovoljan. Naravno, priča još nije gotova, malo sam još uvijek skeptičan (valjda zbog loših iskustava) no držat ću se uputa i mazati redovito. Vrijedi malo strpljenja ako će se problem do kraja rješiti.
Inače, ako netko želi isprobati, Lion-M krema ima online dućan (relativno novi), na adresi , a pošto sam redoviti klijent, dobio sam i kupon koji se unese na kraju narudžbe, pa kada naručim tri velika pakiranja dobijem 10% popusta. Broj kupona je k067kremavelika pa eto, nadam se da će nekome pomoći kao i meni. Pozz
Link sam obrisao jer je nadozvoljen!
Dr Jekyll
Zadnji Uredio Dr Jekyll : 27-04-11 u 20:21
Nije sve u prehrani, i oni koji zbog posla dugo sjede dobiju s vremenom hemoroide.
Postoji neka dobra krema od propolisa u apotekama i nije skupa, pa se malo raspitaj![]()