| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Audio Tehnika Raspravljate o temi koji mp3 player imate? u Tehnoklik forumu; koji mp3 player posjedujete i kak ste zadovoljni s njim? imam iPod nano od 4 Gb. malo mi baterija traje, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 14-05-06 Godina: 25
Poruka: 532
![]() | koji mp3 player posjedujete i kak ste zadovoljni s njim? imam iPod nano od 4 Gb. malo mi baterija traje, al ga zato tarem nemilo... ![]()
__________________ "... I love you just a little bite less then Pearl Harbor sucked...I need you just as much as Matt Damon needs acting classes..." |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 01-10-06 Godina: 19
Poruka: 621
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koji mp3 player imate? iPod mini kojeg sam dobila za Božić al još uvijek nisam stavila pjesme na njega... u biti frendica je prelijena ![]()
__________________ I`M SOOO GOOD I SCREAM MY OWN NAME DURING THE SEX |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,351
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koji mp3 player imate? neki kineski koji je kostao 190 kn, od 256 Mb. A baterije trosi kao ruska lada ![]()
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
![]() |
| Tagovi: mp3 player, mp3 playeri |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:46.

Z A N I M L J I V O