| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Audio Tehnika Raspravljate o temi "RECEIVER-POJAČALO" u Tehnoklik forumu; Zanima me par informacija. Dobio sam ponudu iz metroa i u njoj je ponuđen Yamaha av receiver rx-v361 ; 5x100W. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-03-08 Godina: 19
Poruka: 8
![]() | Zanima me par informacija. Dobio sam ponudu iz metroa i u njoj je ponuđen Yamaha av receiver rx-v361; 5x100W. Njegova je cjena oko 1100 kn. Počeo sam tražiti na internetu pojačala drugih marka i njihove cjene. Došao sam do zagonetke, koliko sam shvatio postoje stereo pojačala i av receiveri??? Yamaha nudi stereo pojačalo 2x100W,koje je skuplje od receivera 5x100 W. Može li mi netko objasniti o čemu je riječ. Koja su pojačala najbolja. Želim sebi kupit pojačalo i zvučnike do cca 2500 kn. Šta mi vi predlažete koje je najprihvatljivije pojačalo i zvučnici, jel bolje imat 5 zvučnika slabije snage ili 2 jače? Jel ovo Yamahino pojačalo dobro i koji bi mu zvučnici odgovarali, mora li se iskoristiti svih 5 izlaza? Unaprijed Hvala |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-11-07 Lokacija: rijeka-bjelovar Godina: 24
Poruka: 93
![]() | Re: "RECEIVER-POJAČALO" e sad ovako AV receiver si kupuješ za kučno kino dok stereo pojačala su ti za 2-kanalni zvuk. pojačala imaju bolji zvuk nego receiveri iste klase to ti uzimaju audiofili ali opet nemaš ugrađen FM tuner. moj izbor je uvijek stereo tako da pojačalo je bolje po mom ukusu i zvuku, a ovo 361 ti je od yamahe najslabije sad ti odluči (dok za ove pare koje si napisao dobiješ stvarno odlično stereo pojačalo recimo marantz) P.S. nemoraš iskoristiti svih 5 izlaza isto tako možeš stereo i na njega priključiti |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 01-03-08 Godina: 19
Poruka: 8
![]() | Re: "RECEIVER-POJAČALO" Citat:
| |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-11-07 Lokacija: rijeka-bjelovar Godina: 24
Poruka: 93
![]() | Re: "RECEIVER-POJAČALO" pitanje imaš li zvučnike ikakve? ili njih posebno kupuješ ? ako želiš stereo (koji ima kvalitetniji zvuk{opet ukusi se razlikuju} onda ti je za te pare marantz pm4001, odlično i drži cijenu za razliku od ostalih u tom rangu) receiver za te pare moš birat yamaha pioneer,kenwood,sony ako imaš sreće i marantz odi malo na ovu stranicu koju je dejan napisao prouči pa odluči |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 28-10-08
Poruka: 18
![]() | Re: "RECEIVER-POJAČALO" Stereo pojačala služe sa slušanje glazbe. Receiveri su ti za filmove, vrlo jednostavno. Ali ako ne možeš tih 5,6 zvučnika dobro rasporediti po sobi, džabe ti svi ti kabeli i zvučnici. Uzmi lijepo kvalitetno stereo pojačalo, 2 kvalitetna zvučnika i miran si ostatak života.
__________________ apartmani na moru |
| | |
![]() |
| Tagovi: kucno kino, pojacalo, receiver, zvucnici |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:47.