Idi nazad   Croportal Forum > Automobilizam i Motori > Auti
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Auti Raspravljate o temi Dostavna vozila u Automobilizam i Motori forumu; molio bih vaše komentare koji vam se najviše sviđa i ako netko ima iskustva sa bilo kojim: Iveco ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 19-02-08, 08:07   #1 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 16-01-06
Godina: 23
Poruka: 673
zagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku zagi_5 Pošalji poruku preko MSN-a korisniku zagi_5
Dostavna vozila

molio bih vaše komentare
koji vam se najviše sviđa i ako netko ima iskustva sa bilo kojim:

Iveco Daily
Mercedes Sprinter
Fiat Ducato
Volkswagen Crafter
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg B06_P.jpg (35.7 KB, 33 pogleda)
Tip Fajla: jpg B04_B.jpg (69.5 KB, 5 pogleda)
Tip Fajla: jpg 08.jpg (40.3 KB, 7 pogleda)
Tip Fajla: jpg 1000_foto_furgon.jpg (13.9 KB, 3 pogleda)
Tip Fajla: jpg Fiat-Ducato-01.jpg (35.3 KB, 6 pogleda)
Tip Fajla: jpg Crafter-04.jpg (17.2 KB, 2 pogleda)
Tip Fajla: jpg Crafter-05.jpg (21.0 KB, 4 pogleda)

Zadnji Uredio zagi_5 : 19-02-08 u 08:11.
zagi_5 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-02-08, 13:19   #2 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 22-12-07
Poruka: 821
ribery se izdvaja iz mase
Re: Dostavna vozila

Citat:
Pravi autor: zagi_5 Pogledaj Poruke
molio bih vaše komentare
koji vam se najviše sviđa i ako netko ima iskustva sa bilo kojim:

Iveco Daily
Mercedes Sprinter
Fiat Ducato
Volkswagen Crafter
Merc Sprinter definitivno najbolji u klasi.
Čuo sam i za Fita ducato jtd da su stvarno dobri,ali ipak moj je izbor Merc.....
ribery je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-02-08, 13:28   #3 (permalink)
Uvaženi forumas

zagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku zagi_5 Pošalji poruku preko MSN-a korisniku zagi_5

Citat:
Pravi autor: ribery Pogledaj Poruke
Merc Sprinter definitivno najbolji u klasi.
Čuo sam i za Fita ducato jtd da su stvarno dobri,ali ipak moj je izbor Merc.....
je sad, dal je tolko dobar da se isplati uzet ga, jer ogromna je razlika u cijeni između mece i fiata.
vozio sam sve osim craftera (probno), al ne znam kak se ponašaju na dulje vrijeme.
mišljenja su stvarno podijeljena. neki vele da merđo više nije onaj stari, fiatu ode podvozje, crafter je relativno nov tak da...a iveco, samo dobro, osim par koji su imali probleme sa pogonom. ostalo je sve tu negdje kaj se tiče motorizacije itd. Al ipak, mora postojat razlika.
godišnje bu rađeno oko 50-60 000 km
Odgovori sa citatom
Star 19-02-08, 13:32   #4 (permalink)
Uvaženi forumas

Citat:
je sad, dal je tolko dobar da se isplati uzet ga, jer ogromna je razlika u cijeni između mece i fiata.
vozio sam sve osim craftera (probno), al ne znam kak se ponašaju na dulje vrijeme.
mišljenja su stvarno podijeljena. neki vele da merđo više nije onaj stari, fiatu ode podvozje, crafter je relativno nov tak da...a iveco, samo dobro, osim par koji su imali probleme sa pogonom. ostalo je sve tu negdje kaj se tiče motorizacije itd. Al ipak, mora postojat razlika.
godišnje bu rađeno oko 50-60 000 km
e baš vidiš razlika se poznaje u cijeni,npr.nemože biti jednak auto od 25ts€ i 35ts€,nikako.....
ribery je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-02-08, 13:42   #5 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 30
Poruka: 4,466
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

ja sam čuo dosta pohvalnih stvari za iveco e sad nemem pojma..merc je merc ali neznam baš dal je razlika u cijenu opravdana u toj mjeri
carllito je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-02-08, 13:45   #6 (permalink)
Uvaženi forumas

Citat:
Pravi autor: carllito Pogledaj Poruke
ja sam čuo dosta pohvalnih stvari za iveco e sad nemem pojma..merc je merc ali neznam baš dal je razlika u cijenu opravdana u toj mjeri
Pa sada razlika se vidi u cijeni,znaš i sam da je Merc što se toga tiče uvjek najskuplji od svoje klase,ali općenito sam čuo da je Merc stvarno naj....u klasi.
ribery je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-02-08, 13:53   #7 (permalink)
Akademik Foruma

carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

Citat:
Pa sada razlika se vidi u cijeni..
al ne često opravdano,to sam napisao jer vrlo često plaćaš samo ime od te razlike a ne i kvalitetu

Citat:
znaš i sam da je Merc što se toga tiče uvjek najskuplji od svoje klase,ali općenito sam čuo da je Merc stvarno naj....u klasi.
evo prijatelj mi ima veleprodaju pića i sve pohvalno govori za iveca pa eto tim njegovim iskustvom ja o tome
carllito je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-02-08, 13:56   #8 (permalink)
Uvaženi forumas

...i ja sam čuo dosta pohvala za iveca, a i ima ih dosta na cesti. zanima me kak je sa održavanjem kad krenu servisi.
Odgovori sa citatom
Star 19-02-08, 14:03   #9 (permalink)
Akademik Foruma

Citat:
...i ja sam čuo dosta pohvala za iveca, a i ima ih dosta na cesti. zanima me kak je sa održavanjem kad krenu servisi.
to ti stvarno nemam pojma,ja ti mogu njega pitati di svoje servisira al na području splita!?
za iveca sam stvarno čuo sve najbolje
carllito je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-02-08, 14:17   #10 (permalink)
Uvaženi forumas

u ovlaštenim servisima ne može biti neka razlika, tj nikakva! kod mene je benussi glavni zastupnik.
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 11:04.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108