| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Auti Raspravljate o temi Dostavna vozila u Automobilizam i Motori forumu; molio bih vaše komentare koji vam se najviše sviđa i ako netko ima iskustva sa bilo kojim: Iveco ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Dostavna vozila molio bih vaše komentare koji vam se najviše sviđa i ako netko ima iskustva sa bilo kojim: Iveco Daily Mercedes Sprinter Fiat Ducato Volkswagen Crafter
__________________ nisam zgodan al sam nezgodan Zadnji Uredio zagi_5 : 19-02-08 u 08:11. |
| | |
| | #2 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 22-12-07
Poruka: 821
![]() | Re: Dostavna vozila Citat:
Čuo sam i za Fita ducato jtd da su stvarno dobri,ali ipak moj je izbor Merc..... ![]() | |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Dostavna vozila Citat:
vozio sam sve osim craftera (probno), al ne znam kak se ponašaju na dulje vrijeme. mišljenja su stvarno podijeljena. neki vele da merđo više nije onaj stari, fiatu ode podvozje, crafter je relativno nov tak da...a iveco, samo dobro, osim par koji su imali probleme sa pogonom. ostalo je sve tu negdje kaj se tiče motorizacije itd. Al ipak, mora postojat razlika. godišnje bu rađeno oko 50-60 000 km
__________________ nisam zgodan al sam nezgodan | |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 22-12-07
Poruka: 821
![]() | Re: Dostavna vozila Citat:
| |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 30
Poruka: 4,466
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dostavna vozila al ne često opravdano,to sam napisao jer vrlo često plaćaš samo ime od te razlike a ne i kvalitetu ![]() Citat:
![]() | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:04.