| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Auti Raspravljate o temi Moj mercedes :) u Automobilizam i Motori forumu; od prvog dana bez ijedne greške radi se o kombiju, MB 100 D... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-11-05 Lokacija: Zabreg Godina: 21
Poruka: 389
![]() ![]() ![]() | Re: Moj mercedes :) ja mislim da je htio rec da je preso pol milje i ja mu zelim sretnih iducih pol milijona
__________________ Chuck Norris' tears cure cancer. Too bad he has never cried. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 22-12-07
Poruka: 832
![]() | Re: Moj mercedes :) Ništa čudno kada je Merc u pitanj...... W123 po meni jedna od najlegendarni linija Merca koja je doslovno bila nepokvarljiva,zbog te linije Merc dobro nije propao.Poslje nje dolazi W124 linija,koja je od jednoga Japanskoga instituta za mjerenje kvalitete proglašena najkvalitetnijim autom ikada proizvedenim. Ovaj podatak od Japanskoga instituta govori stvarno čudo,pazite kada gledate pored toliko Japanskih marki poznati po kvaliteti,da proglase Merc najkvalitetnijim ikada.Ova činjenica govori stavrno puno o Mercovoj kvaliteti. ![]() |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:39.