| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Auti Raspravljate o temi Nekadašnji auti vs današnji u Automobilizam i Motori forumu; Evo ima malo veze sa ovom temom, test golf 2 gti protiv golfa 4 gti... pogađate tko je dobio ?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #13 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 13-03-08
Poruka: 14
![]() | Re: Nekadašnji auti vs današnji m3 kockica je nesto prebrutalno. zanimljivo je kod njega da jedini karoserijski dio koji odgovara s obicne kockice je hauba, dok su ostali dijelovi drugaciji zbog zelje za boljom aerodinamikom. restauracija moze biti skupa avantura... al to tako bude sa svim rijetkim i savrsenim |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-12-07 Godina: 18
Poruka: 1,197
![]() | Re: Nekadašnji auti vs današnji Citat:
| |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 10-12-05 Lokacija: Johhanesburg Godina: 18
Poruka: 250
![]() | Re: Nekadašnji auti vs današnji 1- da to je golf 1 2- golf 2 gti nije ni brzi od golfa 1 gti i usput izdvojili ste najbolje iz proslosti i usporedili s ovim danasnjim. kao da danas nema dobrih stvari. ko ce mi rec sta npr hondi accord fali (nemojte mi samo se sad pocet izvlacit na fore nema dusu, nebi ni vi imali da su vam mama i tata hidraulicke robot-ruke) dobijete puno za ono sto ste platili, ne kvari se, dobro vozi, dobro izgleda, udobna je, ima mjesta, malo trosi, itd itd prije toga nije bilo, i sad bi vi da auti budu kao prije...pa kud vam pamet
__________________ Molim da mi na PM netko objasni kako da tu postavim potpis. Zadnji Uredio Zorro : 18-03-08 u 20:13. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:36.

How else could you capture the world if you don´t attack from the back?