Stranica 2 od 7 PrvoPrvo 1234567 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 11 do 20 od 64
Like Tree2Likes

Ayrton Senna

Raspravljate o temi Ayrton Senna u Auto Moto Sport forumu, dio Sport foruma; ma Senna nije uopce zasluzio da ga se usporeduje sa Schumacherom.... jednostavno je Senna jedan drugi svjet...

Black Tattoo Avatar od korisnika ponosnipurger
    Datum registracije
    31-07-07
    Starost
    4
    Poruka
    9,134
    Liked
    44 times

Re: Ayrton Senna

ma Senna nije uopce zasluzio da ga se usporeduje sa Schumacherom.... jednostavno je Senna jedan drugi svjet

LPK
    LPK je offline
    prof. Foruma Avatar od korisnika LPK
    Datum registracije
    23-08-07
    Poruka
    1,217
    Liked
    1 times

A što reći....
    Imam hrpu filmića i filmova o njemu...
    Uspio sam naći čak i nekoliko cijelih utrka...
    Onaj dan u Imoli me je stvarno pogodio i dugo vremena nisam pratio F1...
    Jedina osoba koju nisam upoznao i koja nije bila dio moga života a za koju sam imao knedlu u grlu i suzu u oku...

Način na koji je vozio najbolje je sam opisao:

On a given day, a given circumstance, you think you have a limit. And you then go for this limit and you touch this limit, and you think, 'Okay, this is the limit.' As soon as you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
    Then suddenly something just kicked me. I kind of woke up and realised that I was in a different atmosphere than you normally are. My immediate reaction was to back off, slow down.

Bio je stvarno poseban...

Ima puno utrka koje su mi ostale u glavi, Solefighter je izdvojio Donington, ali ima ih puno boljih...
    Npr u ovom tribute filmu na kraju gdje viče i dere se je GP u Brazilu u kojoj je imao jako puno problema i samo dvije brzine - 1 i 6....
    Meni su najviše u pamćenju ostale one u Monte Carlu i Spa u Belgiji...

2 tribute filmića...

Zadnji Uredio LPK : 10-05-08 u 13:23
    Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu;
    a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život

Black Tattoo Avatar od korisnika ponosnipurger
    Datum registracije
    31-07-07
    Starost
    4
    Poruka
    9,134
    Liked
    44 times

Odlican filmic...

V.I.P. Član Avatar od korisnika dark_zg
    Datum registracije
    25-03-08
    Starost
    41
    Poruka
    6,438
    Liked
    88 times

Daleko, daleko, daleko, daleko najbolji vozač F1 svih vremena. Oni koji su ga imali prilike gledati kako vozi, znaju zašto je to tako. Čist vozač, bez prljavština i afera, jednostavno užasno, užasno brz, a da ne spominjem vožnje po kiši, koje su ponekad u odnosu na druge vozače izgledale nestvarno.

Jednostavno Ayrton Senna je vrh svih vrhova kod vozača F1.

Akademik Foruma Avatar od korisnika korisnik62
    Datum registracije
    27-06-08
    Poruka
    3,890
    Liked
    0 times

Svaka čast Senni...

Šteta što se dogodilo to što se dogodilo sa njim...

Jeedna velika legenda f1
    "U srcu nosim ključ tvojih vrata jer ljubav je moja čišća od zlata kad na tebe pljunu rana puna je soli al Zagreb se voli ma koliko boli"
    Mamiću cigane odlazi iz SVETINJE!!!

Banned
    Datum registracije
    21-12-08
    Poruka
    583
    Liked
    0 times

Da, Ayrton Senna Da Silva je najveći vozač svih vremena ( ako izuzmemo Manuela Fangia koji je svoje titule naosvajao u svojim 40-im godinama i u bolidu koji je bio više mrtvački sanduk,nego trkači auto,bez ikakve zaštite-bez pojaseva,sa kožnatom kapom na glavi,sa volanom veličine traktorskog volana, sa gumama užim od "fićinih",bez ABS,EBD,i drugih pomagala,sa manuelnim"traktorskim mjenjačem sa ručicom od preko pola metra,sa kočnicama sa "Tromblama"tj.paknama(bez diska)-da ne pričam o instrumentima-analogni brzinomjer i obrtomjer,pritisak ulja i točka.Kazaljke ko na satu iz Big Bena.Papuče GAS-KOČNICA ko kod FIĆE-gurtne kroz pod-na sajlu, a motor jak, prejak za tu jadnu karoseriju 300-400 ks i onda ti ostani živ i osvoji 5 svjetskih prvenstava.Svaki udes je bio smrt ili teške ozljede za vozača...)eto...ali što se tiče novijeg doba i ukupnog dojma-da Senna nije poginuo u Imoli 1994.Schumacher možda ne bi osvojio niti jedan naslov (dok se Senna ne bi povukao) i tu se osvjetlava ona-kad jednom smrkne,drugom sine...Senna je imao mogućnost pobjeđivanja i u slabim bolidima,pogotovo ako bi pala kiša...sjetimo se samo kako je 1985.na Velikoj nagradi Monaca u Monte Carlu kad je pala kiša počeo dostizati Alaina Prosta po 3-4 sekunde po krugu,a organizatori su prekinuli utrku kad su vidjeli da je Senna došao iza leđa Prostu,koji je ipak tad bio zakon i još Francuz....u suprotnom Senna bi ga preletio u slijedećem krugu.Ima samo jedan "Rain man"-Senna-makar su to prišivali i Schumacheru koji je isto bio kišni čovjek,ali....jedan je Ayrton. Vozio je formulu i u ono vrijeme kad su bili manuelni mjenjači,analogni instrumenti,bez ABS i drugih pomagala,stvarno najveći...nikad se nije predavao i po cijenu smrti koju je i na kraju dočekao zbog toga.Vanzemaljac.
    Zadnji Uredio RENTO : 27-09-09 u 15:41

Uvaženi forumas Avatar od korisnika sheik_mohamed
    Datum registracije
    10-04-09
    Poruka
    970
    Liked
    0 times

Najveći vozač i najveća legenda F1 ikada......
    shumaher
    lauda
    prost
    svi navedeni vozači su po meni ispod senne....
    Senna je ipak nešto posebno kada se spomene F1 gledao sam masu snimaka od Senne i po onome što sam vidio s njime se nitko nemože ravnati,a posebice kišni uvijeti kada su bili takve utrke su izgledale kao bajke kada bi nekome govorili,ali ipak to su istinite bajke....
    jednostavno rečeno Ayrton Senna je najbolji vozač ikada u F1!!!!
    i kad zagrmi cijeli sjever.....nek je nered,nek je lom......ja te volim DINAMOOOOOOOOOOOOOO................

Banned
    Datum registracije
    21-12-08
    Poruka
    583
    Liked
    0 times

Je, da, ali mislim da Manuel Fangio mora biti ispred svih,baš upravo zato kao što sam naveo,da je vozio u nemogućim uvjetima "Nemoguć auto"-i uopće nema konkurenciju. Trebalo bi taj auto dati Senni,Scumacheru,Prostu i ostalima pa da vidimo jeli bi uopće ostali živi a da ne pričam o osvajanju 5 svj.naslova.
    Zadnji Uredio RENTO : 27-09-09 u 18:50

Uvaženi forumas Avatar od korisnika sheik_mohamed
    Datum registracije
    10-04-09
    Poruka
    970
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: RENTO Pogledaj Poruke
    Je, da, ali mislim da Manuel Fangio mora biti ispred svih,baš upravo zato kao što sam naveo,da je vozio u nemogućim uvjetima "Nemoguć auto"-i uopće nema konkurenciju. Trebalo bi taj auto dati Senni,Scumacheru,Prostu i ostalima pa da vidimo jeli bi uopće ostali živi a da ne pričam o osvajanju 5 svj.naslova.
    u to ne ulazim jer slabo manuela poznajem i nisam njegovih godina gledao puno utrka da bih mogao reći nešto konkretno....za Sennu govorim informacije koje znam i u što sam upućen jer sam gledao masu njegovih utrka,a u uspordbi s navedenim gore vozačima Senna je ipka bio druga priča......
    i kad zagrmi cijeli sjever.....nek je nered,nek je lom......ja te volim DINAMOOOOOOOOOOOOOO................

Regularni forumaš
    Datum registracije
    24-12-06
    Poruka
    321
    Liked
    16 times

Citat Pravi autor: RENTO Pogledaj Poruke
    Fangio je u najgorem slučaju broj 3 svih vremena... s time da Senna i Prost dobijaju minimalnu prednost samo zbog konkurencije [Piquet, Lauda, Mansell, sve Top 10 vozači] koja je postojala u njihovo vrijeme...

Fangio je bio odličan i vozio u nemogućim uvijetima [slažem se da je pitanje kako bi se ostatak Top 10 vozača snašao s bolidima koji su postojali u njegovo vrijeme] ali osim Stirlinga Mossa i nije imao prave konkurencije [pogotovo nakon pogibije Ascari-a...]... a upravo je konkurencija i razlog zašto Schumacher ne ulazi u Top 5 svih vremena [u njegovo doba je jednostavno nije bilo... barem ne ozbiljne konkurencije].
    Zadnji Uredio Ripe : 28-09-09 u 15:52

Lajkaj nas na Facebooku