| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Auto Moto Sport Raspravljate o temi Ayrton Senna u Sport forumu; ma Senna nije uopce zasluzio da ga se usporeduje sa Schumacherom.... jednostavno je Senna jedan drugi svjet... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Ayrton Senna ma Senna nije uopce zasluzio da ga se usporeduje sa Schumacherom.... jednostavno je Senna jedan drugi svjet ![]()
__________________ ......Vidjet ćeš me opet kada smisao nađemo, Vratit ću se nazad kao tvoj čuvar anđeo. Griješio sam, jesam, ne budi sad ljut, Al' nekad krivi korak odredi cijeli put..... |
| | |
| | #12 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,222
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ayrton Senna A što reći.... Imam hrpu filmića i filmova o njemu... Uspio sam naći čak i nekoliko cijelih utrka... Onaj dan u Imoli me je stvarno pogodio i dugo vremena nisam pratio F1... Jedina osoba koju nisam upoznao i koja nije bila dio moga života a za koju sam imao knedlu u grlu i suzu u oku... Način na koji je vozio najbolje je sam opisao: On a given day, a given circumstance, you think you have a limit. And you then go for this limit and you touch this limit, and you think, 'Okay, this is the limit.' As soon as you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high. Then suddenly something just kicked me. I kind of woke up and realised that I was in a different atmosphere than you normally are. My immediate reaction was to back off, slow down. Bio je stvarno poseban... Ima puno utrka koje su mi ostale u glavi, Solefighter je izdvojio Donington, ali ima ih puno boljih... Npr u ovom tribute filmu na kraju gdje viče i dere se je GP u Brazilu u kojoj je imao jako puno problema i samo dvije brzine - 1 i 6.... ![]() Meni su najviše u pamćenju ostale one u Monte Carlu i Spa u Belgiji... 2 tribute filmića...
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život Zadnji Uredio LPK : 10-05-08 u 12:23. |
| | |
| | #14 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Ayrton Senna Daleko, daleko, daleko, daleko najbolji vozač F1 svih vremena. Oni koji su ga imali prilike gledati kako vozi, znaju zašto je to tako. Čist vozač, bez prljavština i afera, jednostavno užasno, užasno brz, a da ne spominjem vožnje po kiši, koje su ponekad u odnosu na druge vozače izgledale nestvarno. Jednostavno Ayrton Senna je vrh svih vrhova kod vozača F1. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:50.