| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Auto Moto Sport Raspravljate o temi Bmw m3 Gtr Hans Joachim Stuck 2004 Nurburgring Nordschleife u Sport forumu; Meni osobno najbolji filmić s testiranja..... ko ima vremena nek pogleda cijeli filmić jer je ovo prebolesno..... ja sam ga ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 3,752
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bmw m3 Gtr Hans Joachim Stuck 2004 Nurburgring Nordschleife Meni osobno najbolji filmić s testiranja..... ko ima vremena nek pogleda cijeli filmić jer je ovo prebolesno..... ja sam ga pogleddao par puta..... i opet ču ![]() slušajte zvuk........ pratite malo.... jer ovo se nevidi svaki dan...... jednostavno, boleština ![]() ![]() ![]() izvolte: Video BMW M3 GTR Hans Joachim Stuck 2004 Nurburgring Nordschleife - 3, tags - Dailymotion Share Your Videos
__________________ Žene pamet u glavu, a dole šta uleti!!!! |
| | |
| | #7 (permalink) |
| SDSS president Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 755
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bmw m3 Gtr Hans Joachim Stuck 2004 Nurburgring Nordschleife prejeben auto... prvo se zagrijao na ovoj kratkoj stazi za formule, a onda na Nordschleife... U GT4 se vidi ta druga staza ali se ne može prijeći ![]() nadam se da će u GT5 to omogućit irm rep+ ![]() |
| | |
| | #8 (permalink) |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,861
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bmw m3 Gtr Hans Joachim Stuck 2004 Nurburgring Nordschleife pa to je sve nordšlajf.. smao kaje za f1 malo skrachena ![]() a daj zabrij.. deda je lud.. pa zato imash rfactor gtr itd pa tamo rokash cijelu stazu..
__________________ kako došo tako ošo |
| | |
| | #9 (permalink) |
| charolastra | Re: Bmw m3 Gtr Hans Joachim Stuck 2004 Nurburgring Nordschleife Ma da, zamisli da me netko pita koji auto imam a ja moram reći "Bmw m3 Gtr Hans Joachim Stuck 2004 Nurburgring Nordschleife"
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #10 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Bmw m3 Gtr Hans Joachim Stuck 2004 Nurburgring Nordschleife predobra voznja...totalni bolesnik u jebenom autu.... evo i jedan od mene filmic preludog vozaca u predobrom BMWu
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:13.

zahvaljujuchi jednom forumashu..