Raspravljate o temi Formula1, sezona 2009 u Auto Moto Sport forumu, dio Sport foruma; [QUOTE=DinoB;1387866]Pa kad nije mogao izdrazati kod smradova koji se zovu mclaren , naravno da ce ici u ekipu koja je ...
tк๏ รє รlคzє รค๓ภ๏๓ zภคςเ ๔ค ภเןє ﻮlยק!!!!!
----->3. kolo virtualne kladionice.<-----
Sve da se pobjedi McLaren/Hamilton.
Ma to je sve smislio onaj smrad Bernie, da zavadi i ovlada F1 u totalu.
I'm all out of love, I'm so lost without you
I know you were right, We're leaving for so long
I'm all out of love, What am I without you
It can't be too late, To say that I was so wrong...
To smo znali od uvijek
Kupac Hondinog F1 tima navodno je milijarder iz Meksika i jedan od najbogatijih ljudi na svijetu. Izvješća navode kako je posao prošao glatko.
Vijest o uspješnoj prodaji Honda F1 tima objavila je talijanska La Stampa. Sudeći prema njihovim navodima kupac je Carlos Slim, meksički milijarder iz telekomunikacijske branše i sa 60 milijardi "težine" drugi najbogatiji čovjek na svijetu. Slim je tako prestigao dva konkurenta za ovu kupnju. Prvi je vlasnik Force India F1 tima Vijay Mallya, a drugi suosnivač Prodrivea Dave Richards.
Čini se kako je prodaja protekla vrlo glatko, a gospodin Slim niti sekundu nije proveo razmišljajući kako srušiti cijenu od jednog dolara. Svaki cent koji je Honda tražila on je pristao platiti. Toliko je naime Honda potraživala kako bi prodaja bila što atraktivnija, a preživljavanje u Formuli 1 što izglednije. Ugovor obavezuje novog vlasnika da osigura egzistenciju F1 timu kroz sljedeće tri sezone, a Honda se obavezuje na ponešto financijske pomoći i tehničku podršku. Milijarder Slim obilno sudjeluje u motosportu tako će mu iskustvo itekako pomoći i u Formuli 1
Inace, imam dojam da ce se ove sezone vidjet prave vrijednosti vozaca... Jer je dosta "pomagala" ukinuto
A i nadam se da ce BMW bit konkurentan, a i da bi Red Bull mogo dobar bolid slozit pa da se Kubica uplete u bitku za naslov, a Vettel dode do koje pobjede...
I da... to sam vec pitao, ali sam zaboravio![]()
Kad imaju slick gume... Kad ce padat kisa oce ostajat na slickovima ili ce imat onakve "normalne kisne" gume![]()
----->3. kolo virtualne kladionice.<-----