Nisam baš veliki ljubitelj motokrosa, al svakako idem gledat kad je u mom gradu ( Mladina - blizu Jaske)
vec sam puno puta bio, i na motokrosu i na autokrosu.
Raspravljate o temi Motocross, supercross u Auto Moto Sport forumu, dio Sport foruma; Motocross i Enduro su zakon! Šipek i Leljak kraljevi! Ljude treba više informirati o mx i enduro utrkama!...
Nisam baš veliki ljubitelj motokrosa, al svakako idem gledat kad je u mom gradu ( Mladina - blizu Jaske)
vec sam puno puta bio, i na motokrosu i na autokrosu.
Nije bas istina da se nema gdje cut il vidjet, u Hrvatskoj fakat ima dosta staza gdje bi se itekako moglo vidjet, samo sto motocross ili supercross nisu bas toliko poznati sportovi u Hrvatskoj i vecinu ljudi ne zanima voznja po brijegovima i blatu, a zapravo ne znaju sto propustaju jer je fakat to hebeno.![]()
![]()
Istina je samo da u Hrvatskoj ima dosta staza, ali ...
Čovjek koji se time ne bavi, jednostavno nema gdje saznat kada je na kojoj stazi trka da bi to došao pogledat. I ode trka, čovjek je vidio nije. Kad trka prođe, opet nema programa na televiziji, ni retka u nikakvim novinama gdje bi taj isti čovjek vidio kako je to bilo dobro i zanimljivo.
O tome ja pričam.
Kada bi se to malo pratilo medijima, bilo bi i fanova. Puno više nego sad.
zato imamo ktvj
All in all you're just another brick in the wall......
ljudi moji jel moguće da nekoga ovdje zanima motocross. Eto ja već dugo godina sudac u motocrossu, autocrossu i enduru, al trenutno neaktivan, mada ove sezone organiziram veliki comeback, al samo motocross...ljubav je ljubav
motocrossfreak
evo...ja uz ferrari obozavam i sve utke u kojima se osijeti miris benzina u zraku...veliki sam obozavatelj motora opcenito...a adrenalin mi skoci uvijek kas cujem zvuk i osijetim snagu nekog cetverotaktnog crossa/hard endura..mislim da nema ljepse stvari od voznje kroz prirodu, blatu, vodi jos na nekoj dobroj blanji...uzitak za dusu i tijelo...
...sorry ako nesto pogresno napisen...pravopis mi nije jaca strana...
http://www.youtube.com/user/TonnyFerrari
slažem se skroz sa Ferrarijem. Nema nis ljepše od vožnje po blatu i prirodi. Predivno.![]()
još je bolje ako u prirodi nema blata![]()