| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Auto Moto Sport Raspravljate o temi Motocross, supercross u Sport forumu; Motocross i Enduro su zakon! Šipek i Leljak kraljevi! Ljude treba više informirati o mx i enduro utrkama!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #13 (permalink) |
| Starter | Re: Motocross, supercross Nije bas istina da se nema gdje cut il vidjet, u Hrvatskoj fakat ima dosta staza gdje bi se itekako moglo vidjet, samo sto motocross ili supercross nisu bas toliko poznati sportovi u Hrvatskoj i vecinu ljudi ne zanima voznja po brijegovima i blatu, a zapravo ne znaju sto propustaju jer je fakat to hebeno. ![]() |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,515
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Motocross, supercross Istina je samo da u Hrvatskoj ima dosta staza, ali ... Čovjek koji se time ne bavi, jednostavno nema gdje saznat kada je na kojoj stazi trka da bi to došao pogledat. I ode trka, čovjek je vidio nije. Kad trka prođe, opet nema programa na televiziji, ni retka u nikakvim novinama gdje bi taj isti čovjek vidio kako je to bilo dobro i zanimljivo. O tome ja pričam. Kada bi se to malo pratilo medijima, bilo bi i fanova. Puno više nego sad. |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 16-02-08
Poruka: 1
![]() | Re: Motocross, supercross ljudi moji jel moguće da nekoga ovdje zanima motocross. Eto ja već dugo godina sudac u motocrossu, autocrossu i enduru, al trenutno neaktivan, mada ove sezone organiziram veliki comeback, al samo motocross...ljubav je ljubav
__________________ motocrossfreak ![]() |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-02-08 Lokacija: Istra
Poruka: 76
![]() | Re: Motocross, supercross evo...ja uz ferrari obozavam i sve utke u kojima se osijeti miris benzina u zraku...veliki sam obozavatelj motora opcenito...a adrenalin mi skoci uvijek kas cujem zvuk i osijetim snagu nekog cetverotaktnog crossa/hard endura..mislim da nema ljepse stvari od voznje kroz prirodu, blatu, vodi jos na nekoj dobroj blanji...uzitak za dusu i tijelo...
__________________ ...sorry ako nesto pogresno napisen...pravopis mi nije jaca strana... http://www.youtube.com/user/TonnyFerrari |
| | |
![]() |
| Tagovi: motocross, supercross |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:58.