| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Auto Moto Sport Raspravljate o temi VN Bahreina u Sport forumu; vase prognoze, zelje i objektivna misljenja o sljedecoj utrci...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma | VN Bahreina vase prognoze, zelje i objektivna misljenja o sljedecoj utrci...
__________________ ......Vidjet ćeš me opet kada smisao nađemo, Vratit ću se nazad kao tvoj čuvar anđeo. Griješio sam, jesam, ne budi sad ljut, Al' nekad krivi korak odredi cijeli put..... |
| |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: VN Bahreina 1.Raikkonen 2.Kubica 3.Massa mislim da je vrijeme da Massa konačno završi utrku... Hamilton i Alonso-nek izlete...
__________________ Dinamo je život,a sve ostalo su sitnice ![]() Bleso,nikada se nismo sreli mi,kilometri su nas dijelili,al' smo uvijek isto mislili... ...baš zato ja volim te,e moj blesane... |
| |
| | #3 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: VN Bahreina 1. hamilton 2. raikkonen 3. kovalainen(massa) to je neka realnost... a za 1. i 2. poziciju ce bit borbe...
__________________ ......Vidjet ćeš me opet kada smisao nađemo, Vratit ću se nazad kao tvoj čuvar anđeo. Griješio sam, jesam, ne budi sad ljut, Al' nekad krivi korak odredi cijeli put..... |
| |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: VN Bahreina ovo za 3.poziciju se slažem...iako bi tu još mogao Kubica...
__________________ Dinamo je život,a sve ostalo su sitnice ![]() Bleso,nikada se nismo sreli mi,kilometri su nas dijelili,al' smo uvijek isto mislili... ...baš zato ja volim te,e moj blesane... |
| |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: VN Bahreina joj opet ti s njime...pa onak...brijem da ne...vjerujem da će ferrari pobijediti...
| |
| | #7 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: VN Bahreina hehe.. ja sam uvjeren da je covjek koji ce najteze gubit bodove i postolja svojom krivicom Hamilton.... ![]()
| |
| | #8 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: VN Bahreina briga mene za mclaren i Hamiltona...ma izgubit će on već...ne mora to biti od Kimija...bitno da gubi...kak možeš biti za mclaren???
| |
| | #9 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: VN Bahreina isto kak i ti za Ferrari... ne znam zkj ga ne volim.... od kad ja pratim formulu Schumi je bio u Ferrariju, a njega jednostavno nisam volio, pa mi je ostalo to u glavi.. . ![]() i jos jedan razlog: ne volim nista talijansko... ![]()
| |
| | #10 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: VN Bahreina tak i meni za mclaren...Alonso mi je totalno bzvz.lik...ajd sad je bar otišao...ali mi je i dalje bzvz...ne volim mercedese i to je to...
| |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:44.