| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Auto Moto Sport Raspravljate o temi VN Bahreina u Sport forumu; cek, ti pratis formulu od prosle sezone ili? mislim, rekla si tak i meni za mclaren, znaci kad si pocela ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: VN Bahreina cek, ti pratis formulu od prosle sezone ili? mislim, rekla si tak i meni za mclaren, znaci kad si pocela gledat, alonso je bio u McLarenu ili?
__________________ O Boze fala ti kaj purgeri smo mi... O kako bi vi sretni bili da ste purgeri... |
| |
| | #12 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: VN Bahreina ne...pratim je 3-4 godine...ali Alonsa ne podnosim odtad...ne znam zašt...antipatičan lik...btw.dobar ti je avatar...
__________________ Dinamo je život,a sve ostalo su sitnice!! ![]() ...jer pobjede i porazi bez tebe na isto svode se... ...starim ja,a u ljubav vjere nemam... ...s nama je gotovo...ako ikad vratim vjeru u tebe... |
| |
| | #13 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-02-08 Lokacija: B. Luka
Poruka: 85
![]() | Re: VN Bahreina moja nadanja i pretpostavke 1.Massa 2.Hamilton (Kimi) 3.Kimi (McLaren) iskreno i ja sam svjestan da ovo što sam napisao i nema previše smila, ali nesro me vuče na to.... neko je već spomenuo da bi bio red da Massa završi trku, još ako bude visoko plasiran bi će neugodan za stići.... mislim da Kimi neće vezati dvije pobjede za redom sad... u svakom slučaju moja je prognoza Ferrari na čelu (i kvalifikacije i završnica)... sretno Ferrari... |
| |
| | #16 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: VN Bahreina ajme jesam šašava...kužim...svjesna sam svoje gluposti...
__________________ Dinamo je život,a sve ostalo su sitnice!! ![]() ...jer pobjede i porazi bez tebe na isto svode se... ...starim ja,a u ljubav vjere nemam... ...s nama je gotovo...ako ikad vratim vjeru u tebe... |
| |
| | #18 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: VN Bahreina i bolje da je dobro...ajd barem sam priznala...
| |
| | #20 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: VN Bahreina haha...kak smo duhoviti...dobro jeee....ajd barem 15 godina...ima i onih koji nikad ne shvate...
| |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:06.