| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Dobar dan u Društvo forumu; Redovito zakasnim na ovo ranojutarnje pozdravljanje, mada sam odavno budan. Zato otvaram ovaj topic za nas koji dolazimo na forum ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| charolastra | Dobar dan Redovito zakasnim na ovo ranojutarnje pozdravljanje, mada sam odavno budan. Zato otvaram ovaj topic za nas koji dolazimo na forum tek poslije 12 Dobar vam dan ljudi, nadam se da vam nije prevruće
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #3 (permalink) |
| praskaton, nick praskaton | Re: Dobar dan Dobar dan Dobro si se sjetio teme, ja isto uvijek dolazim poslije podne .
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." CP virtualna kladionica - 1. kolo |
| | |
![]() |
| Tagovi: dan, dobar |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:58.

Radno vrijeme je gotovo, pa se mogu ići posvetiti svojoj obitelji.