| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Dobro jutro u Društvo forumu; evo i dobro jutro forum pa kada se dignete javite se : moram na jebeno sljeme pješačiti, tjelesni, e pa ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-10-05 Lokacija: Zagreb (Tresnjevka) Godina: 32
Poruka: 1,156
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | e pa dobro jutro svima eto mene sa posla. malo cu tu bit pa odo spavat. ![]()
__________________ ZA private sliku dadyml dajem kolekciju slika životinjskog carstva ![]() Slicke su podjeljene Jao Dadyyy ![]() ![]() |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Photoshop freak | jutar, evo i mene. jel se ko jucer napio?
__________________ My drinking team has a soccer problem -> SUDJELUJ U PHOTOSHOPIRANJU <- ZADATAK 2 : Vražja cura |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Administrator | evo probudio sam se, i sada pičim na trening alfa nije bilo hladno stvarno, jebeno je ugodno gore, trebali bismo organizirati tamo croportal sastanak..... , kako sam ih zajebao. dođeš kod šestinskog lagvića frajer ti da potpis i onda skroz gore pješačenje do grafičara, ima sat i pol pješačenja. da ti da drugi potpis inače kurac a ja sa autom skroz gore prije svih, otišao u planinarski dom, najeo se graha, ma jebeno |
| | |
![]() |
| Tagovi: dobro jutro, jutro |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 23:37 |
| Thompson - Dobro jutro | Kristijan | Recycle Bin | 0 | 25-10-05 12:55 |
| Tanja Savic - Za moje dobro | Kristijan | Recycle Bin | 0 | 24-10-05 02:00 |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:39.

: