| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Ekonomski status društva u Društvo forumu; Pitanje??..koliko vam je bitan ekonomski status ljudi s kojima se vi druzite,da budem malo jasniji,koliko vam je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: Yuma -3:10 Godina: 31
Poruka: 4,456
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Pitanje??..koliko vam je bitan ekonomski status ljudi s kojima se vi druzite,da budem malo jasniji,koliko vam je bitno i jeli vam uopce bitno da je vas prijatelj dobro situiran i koliko vam "laska" to sto ste s takvm covikom prijatelj?..ima ljudi koji jednostavno na to gledaju i koji posto-poto zele biti uz takve ljude (MALI MILION)?..jeste li vi takvi i ako jeste ZASTO???? |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-05-06 Lokacija: NAV
Poruka: 300
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: EKONOMSKI STATUS DRUSTVA??????? pa to je najbitnija stvar na svitu, još najbolje da ću se družit tamo s nekin furežima koji nemaju ni za kruv i koji će stalno žicat lovu od mene. Ja se družim samo s ljudima koji su ekonomski dobro situirani, zašto, zato što novac svijet pokreće. ![]()
__________________ "Bila si ljepa dok te moja smreka nije opičila po zguzu huhu kukuruzu" |
| | |
| | #3 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,646
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ekonomski status društva Ne. Ako ima to je tatino, ne njegovo/njeno i nevidim nikakvo poboljšanje svoga života zato kaj mi prijatelj, tj.njegovi roditelji, imaju novca. Poznam takve koji ma je to bitno (iako kažu da tako nije), a opet to je njihov život i njihova stvar, pa ako ih to uveseljava i donosi im kruh - bujrum!
__________________ Mama, zar si lagala kad si govorila Da dobro uvijek pobijeduje... |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: Yuma -3:10 Godina: 31
Poruka: 4,456
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
..znaci tebi je bitno prika da imas nekoga da te svaki dan kavom casti ili??..u svako slucaju svaka cast na iskrenosti,to cijenim.. ... | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-05-06 Lokacija: NAV
Poruka: 300
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ekonomski status društva ma netriba mene nitko častiti iman ja love, zato se i družin samo s financiski potkovanim ljudima
__________________ "Bila si ljepa dok te moja smreka nije opičila po zguzu huhu kukuruzu" |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: EKONOMSKI STATUS DRUSTVA??????? Citat:
![]()
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović | |
| | |
![]() |
| Tagovi: drus tva, ekonomski, status |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:50.

..obicno onaj ko ima love to i ne istice jer za njega se obicno zna pa ti prica i ne drzi vodu,al svaka cast sad znam u koga posuditi mogu..