| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Ljubitelji noževa! u Društvo forumu; Krasno bas krasno ja san taman jea kompot os visanja s onim lipim sokom crvenim... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-10-07 Lokacija: Zadar
Poruka: 462
![]() ![]() ![]() | Re: Ljubitelji noževa! Krasno bas krasno ja san taman jea kompot os visanja s onim lipim sokom crvenim ![]() ![]()
__________________ zapivajmo nocas u konobi nek se stare uspomene bude tuđi covik nikad nece znati sto to veze Dalmatinske ljude |
| | |
| | #23 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,396
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubitelji noževa! ![]() ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Purger | Re: Ljubitelji noževa!
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Purger | Re: Ljubitelji noževa!
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #26 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,396
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubitelji noževa! Evo ja imam ovaka dva, jedan sam burazu dao ![]() al ja bi radije ovakav jedan, i kupit ću si ga kad tad ![]() ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,887
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubitelji noževa! Nikako ne mogu naći svoj stari mornarski džepni nož (a stvarno treba biti umjetnik zametnuti nešto tako veliko ), pa sam se povodom rođendana za sitne novce počastio jednom sitnicom... Jako, jako fina spravica i vrlo sam zadovoljan.![]() A ovo ispod je za moju najdražu DeeDee. Gore je mislim replika, a dolje je oriđiđi.![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #29 (permalink) |
| The Eye | Re: Ljubitelji noževa! huh nisan ovo do sad niti vidija ![]() sutra cu reci Xarfaxusu neka poslika moju skromnu kolekciju i stavi tu ![]()
__________________ Waiting in the calm of desolation, Wanting to break from this circle of confusion. Sleeping in the depths of isolation, Trying to wake from this daydream of illusion. |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-10-07 Lokacija: Zadar
Poruka: 462
![]() ![]() ![]() | Re: Ljubitelji noževa! Ima X od bajunetu od kalasa vidija je ja ![]() cujem da s tim meso rezete ka maslac ![]()
__________________ zapivajmo nocas u konobi nek se stare uspomene bude tuđi covik nikad nece znati sto to veze Dalmatinske ljude |
| | |
![]() |
| Tagovi: ljubitelji, noz, nozevi |
« iluzije
|
Zlatni rez »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:17.

), pa sam se povodom rođendana za sitne novce počastio jednom sitnicom...
Jako, jako fina spravica i vrlo sam zadovoljan.
Gore je mislim replika, a dolje je oriđiđi.