| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Pozdrav ekipi!!! u Društvo forumu; Pozdrav ekipi iz suncane Moskve!!!(-16C) :rofl Cujem da je u Zagrebu jaako toplo, ako nije, vjerujte mi da u ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Pozdrav ekipi!!! ... i izlazi se, ovdje se slusa slicna muzika ko i kod nas samo kasne otprilike dva mjeseca... Upoznali neke ruskinje.... Sutra idemo s njim van pa ce biti i slika u galeriji.... Skup je ovaj internet kiosk... AJDE UZIVAJTE U TOPLOM ZAGREDBU... |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 22-04-04
Poruka: 560
![]() | Re: Pozdrav ekipi!!! Citat:
__________________ It's El Pollo Diablo! The giant demon chicken of Puerto Pollo! | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Pozdrav ekipi!!! Upravo tako! Evo mene doma... Dragi Zagreb... Kazu da danas bas i nije bilo toplo a meni je bilo ko 30 stupnjeva, setao u kratkim rukavima a ekipa me zbunjeno gledala... A sto se tice prodaje... Valjda ce biti nesto, bilo je zainteresiranih i za patent i za kupnju odmah... Ocekujem ponude na mail tako da ako se sta okrene pozivam svu ekipu iz s ove teme na cugu!!! |
| | |
![]() |
| Tagovi: ekipi, pozdrav |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:56.

Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje