Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Baš Razno
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Baš Razno Raspravljate o temi trazim jedan link - napise netko svoje simpatije pa on posalje to tebi na mail u Društvo forumu; dakle bio je prije godinu dvije neki link, npr ja napravim svoj account i onda dam link ivi ivcevic i ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 17-02-07, 10:31   #1 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 21-02-04
Poruka: 99
Tuborg se izdvaja iz maseTuborg se izdvaja iz mase
trazim jedan link - napise netko svoje simpatije pa on posalje to tebi na mail

dakle bio je prije godinu dvije neki link, npr ja napravim svoj account i onda dam link ivi ivcevic i ona popuni svoje prezime i ime i popuni svoje simpatije i onda joj napise da je nasamarena da je sve poslano na moj mail, a meni dodje sve na mail

zna netko ?

ili slicno nesto isto
Tuborg je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-02-07, 13:11   #2 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 22
Poruka: 17,828
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan
Re: trazim jedan link - napise netko svoje simpatije pa on posalje to tebi na mail

joj to sam ja imao, to i ja tražim, bilo je negdje na forumu, ševa to zna da ga jebeš, mislim da je on to prvi počeo dilati
Kristijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-02-07, 13:28   #3 (permalink)
Crazy Kure s Bmw-om

Datum registracije: 20-06-05
Godina: 24
Poruka: 2,305
HornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auru
Re: trazim jedan link - napise netko svoje simpatije pa on posalje to tebi na mail

bemti, sjećam se toga i ja sam popušio foru
Odgovori sa citatom
Star 17-02-07, 13:34   #4 (permalink)
butsecks

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 21
Poruka: 5,105
Servant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant

Citat:
Pravi autor: HornedRapid Pogledaj Poruke
bemti, sjećam se toga i ja sam popušio foru
Hihihihihhihihihhihihiiiiiii.....
Odgovori sa citatom
Star 17-02-07, 13:37   #5 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 28-03-04
Godina: 20
Poruka: 6,498
Gogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Gogy

Ja se sjećam da nisam popušio pa sam se cereko Kikiju na ICQ

Novosti o autima | Osiguranje auta
Gogy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-02-07, 13:49   #6 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,633
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

Citat:
Pravi autor: Gogy Pogledaj Poruke
Ja se sjećam da nisam popušio pa sam se cereko Kikiju na ICQ
log ili se nije dogodilo
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-02-07, 14:03   #7 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 28-03-04
Godina: 20
Poruka: 6,498
Gogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Gogy

Citat:
Pravi autor: silence Pogledaj Poruke
log ili se nije dogodilo
A nemam više... format c: par puta godišnje

Novosti o autima | Osiguranje auta
Gogy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-02-07, 14:04   #8 (permalink)
Veteran

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 7,818
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks

LINK

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-02-07, 14:37   #9 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 22
Poruka: 17,828
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

bravo joks, to
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: hitno

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 02:35.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114