Evo, pa se orijentisi...
![]()
Raspravljate o temi Beograd u Dijaspora forumu, dio Društvo foruma; @wd ova najvisocija zgrada je beograđanka jel tak??? ona mi sluzi kao neki orjentir kad god sam u bg...
Da ga hoće joj nano, da ga hoće joj nanice, da ga hoće zabit Džeko, jooj nano nanice!!!
Evo, pa se orijentisi...
![]()
Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one.
Bas si srce
![]()
Da ga hoće joj nano, da ga hoće joj nanice, da ga hoće zabit Džeko, jooj nano nanice!!!
Beograd krupnim korakom u Jevropu.
Kao sve svetske metropole i Beograd izmedju ostalog živi od raznih komunalnih taksi. Sada su hteli da uvedu taksu za sve kućne ljubimce, uključujući i akvarijumske ribice. Medjutim ipak je razum pobedio te će se sve završiti sa mačići i kučići.
Ali budući da nije sve belo-crno uputio sam gradskim vlastima sledeće pismo.
Beograd, ul. Kaldrmisana br. 176 stan 8
U gore navedenom stanu, uredno prijavljen sa suprugom Jovankom živi penzioner Marinko.
Pored njih dvoje u stanu živi i avlijaner Bišop i jedan čupavi mačak koga zovu Gavrilo.
Elem, taj Bišop svaki dan 3x dnevno šeta penzionera Marinka u obližnjem parkiću. Šetao bi on i Jovanku ali Jovanka čuva Gavrila. Taj Gavrilo se toliko ugojio da ne može ni da šeta. Jovanka, vremešna starica ne može da ga nosa sa sobom kada Bišop šeta Marinka te njih dvoje uglavnom gledaju TV-Pink i onaj šou gde poznate face rade razne stvari u prirodi.
Verovatno se pitate kakve sve to ima veze sa pomenutom komunalnom taksom. Evo da vam pojasnim.
Kao i svi penzioneri, Jovanka i Marinko prvo izmire sve komunalne obaveze a ono malo što pretekne služi da njih četvoro prežive do sledeće penzije. Budžet im je toliko nategnut da bi bilo koji dodatni namet ozbiljno ugrozio njihovo bivstvovanje u glavnom gradu. Bišop više neće smeti da šeta Marinka jer će ga uhvatiti neki poludeli komunalni inspektor i eto novog nameta očas posla. Pomislićete, nema veze može Marinko sam. E ne može. Može da izadje ali avaj kad treba da se vrati kući, čiča Marinko zaboravi i gde je krenuo i zašto je krenuo i eto tu taj Bišop ima odlučujuću ulogu. Uvek dovede Marinka kući, sve sa provijantom za taj dan.
Zato apelujem na gradske vlasti da bar u ovom slučaju oslobodi plaćanja taksi Marinka i Jovanku. Za Gavrila će se malo stisnuti ali Bišopa bi trebalo računati pod tudju negu i pomoć te nije u redu da im se to uskrati
Nikada nisam volio matematiku. Nekada je to bio čisto spontani osjećaj, a danas znam da je to zbog toga što je okrutna. Malo, malo, pa me vrati u stvarnost.
Nikada nisam volio matematiku. Nekada je to bio čisto spontani osjećaj, a danas znam da je to zbog toga što je okrutna. Malo, malo, pa me vrati u stvarnost.
odličan provod,odlično gostoprimstvo!
Dont like me? sit with the other bitches waiting for me to give a fuck
Dobro došao i drugi put
panorama Novi Beograd
![]()
Genex kula NBG
Zgrada CK Jugoslavije
nekad
danas
sutra
![]()
Moj Beograd najlepsi je grad)