Poslužit ću se engleskim: THERE IS NO FUCKING WAY I WOULD LIVE IN BELGRADE!!!!! Ili u prevodu (za one koji znaju samo francuski): NEMA JEBENE ŠANSE DA ŽIVIM U BEOGRADU!!!!
Dakle, odgovor na pitanje nameće se sam po sebi: SARAJEVO, BA!!!
Raspravljate o temi Gdje biste živjeli radije da morate: Beograd ili Sarajevo u Dijaspora forumu, dio Društvo foruma; Vjerojatno bi se bolje osjećao u Sarajevu, ali ne bi podneo ni jedan od ponuđenih gradova duže od 7 dana....
Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati.
Jerzy Kosinski
Poslužit ću se engleskim: THERE IS NO FUCKING WAY I WOULD LIVE IN BELGRADE!!!!! Ili u prevodu (za one koji znaju samo francuski): NEMA JEBENE ŠANSE DA ŽIVIM U BEOGRADU!!!!
Dakle, odgovor na pitanje nameće se sam po sebi: SARAJEVO, BA!!!
zivio bih, naravno, u sarajevu![]()
Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć'
Kad popijem litru-dve, litru-dve,
lijepe su mi žene sve, žene sve
Sarajevo
Ne bi mogla živjeti u Srbiji.
Premda su Srbi jako gostoljubivi, njihov mentalni sklop mi nikako ne odgovara.
Živjela sam u Zadru 5 godina.
Sami Zadrani su jako zatvoreni, ali sam upoznala mnogo divnih i jednostavnih ljudi.
http://matilda
Ljubav je najsnažnija motivacijska emocija.
trebam li ja odgovorit?
Bolje desnica nego prknenica!
Sarajevo naravno! Cuo sam da su tamo izlasci bomba a i grad sam po sebi ima neku posebnu karizmu
Potpis? Ma jebeš potpis!
U saraj`vu sa teicom![]()
Rođen sam u Sarajevu i živio sam u njemu svojih prvih 13 godina. A u Beogradu na Dedinju sam služio Titovu gardu u bivšoj vojsci. Mogu komentirati da u Beogradu ne bi nikad više htio ni nogom kročit a kamoli da živim. A Sarajevo, ah lijepi Sarajevo - oprosti Zadre - to je lijepi grad.
Mate
Sarajevo, bolja ekipa, opusteniji ljudi.
Sigurnija atmosfera.
Ja sam najsretniji čovjek na svijetu