| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Dijaspora Raspravljate o temi Novi Sad u Društvo forumu; Interesuje me sta mislite o mom rodnom gradu u kome i dan danas zivim - Novom Sadu?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-11-05 Lokacija: Zabreg Godina: 21
Poruka: 381
![]() ![]() ![]() | Re: Novi Sad bio sam na proljece tamo kod vjencanih kumova od staraca i moram priznat da je lijepo.pogotovo nocni zivot i zene.Bio sam u mb busu,amaretu (ili tako nest0) i jos jednom klubu u podrumu(pustaju house).Cure ili kak vi zovete ribe su stvarno zgodne. I htio bi na exit jedanput otic da vidim kako je. Sta ti mislis o zagrebu.
__________________ Chuck Norris' tears cure cancer. Too bad he has never cried. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-08-06 Godina: 29
Poruka: 169
![]() | Re: Novi Sad ....a jel moze i jedan Cacanin da ostavi komentar? ...dobro, sad je ocekivano da svako iz Srbije kaze da je New Sad najlepsi grad, najlepse devojke itd....sve to stoji,ima neku posenbu magiju....pogotovu kad zapalis iz petrovaradinske kasarne(trandzament) i onda upadnes sasvim slucajno na zurku u jednom od bezbroj lavirinata P.V. tvrdjave....uuuu a tek kad sednes na "Terasu"(cini mi se da se tako zove ona stara kafana na tvrdjavi),podignes gusterske cizme na zid preko koga se prostire prelep pogled na reku i stari deo grada,cugas pivu, a iza tebe tamburasi...mmm nezaboravno...kao i moj omiljeni lokal kod Spensa(Soba) koji je na zalost srusen....zatim EXIT....zatim armija devojaka koje su kopije Natase Bekvalac...onako plave, kvarcovane...a ja jebeni guster...ma preselicu se tamo jednom....![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Demonstrating My Style | Re: Novi Sad ja sam iz tuzle,al novi sad mi je jedan od najljepsi gradova na ovim prostorima..bio sam na exitu prije 2 godine..neke ljude sto sam upozno pravo su gostoprimivi..super sve...jos za vrijeme exita ludilo je u gradu... vidimo se i ove godine 100%!
__________________ U mom slučaju mudrost mi ne ulazi na oči i uši, već na usta... |
| | |
![]() |
| Tagovi: sad |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:01.

...dobro, sad je ocekivano da svako iz Srbije kaze da je New Sad najlepsi grad, najlepse devojke itd....sve to stoji,ima neku posenbu magiju....pogotovu kad zapalis iz petrovaradinske kasarne(trandzament) i onda upadnes sasvim slucajno na zurku u jednom od bezbroj lavirinata P.V. tvrdjave....uuuu a tek kad sednes na "Terasu"(cini mi se da se tako zove ona stara kafana na tvrdjavi),podignes gusterske cizme na zid preko koga se prostire prelep pogled na reku i stari deo grada,cugas pivu, a iza tebe tamburasi...mmm nezaboravno...kao i moj omiljeni lokal kod Spensa(Soba) koji je na zalost srusen....zatim EXIT....zatim armija devojaka koje su kopije Natase Bekvalac...onako plave, kvarcovane...a ja jebeni guster...ma preselicu se tamo jednom....