Raspravljate o temi slovenija u Dijaspora forumu, dio Društvo foruma; Vibice- mislim da zaboravljaš kontekst tog animoziteta. Čisto sumnjam da je puno Slovenskih majki pokapalo djecu koja su poginula ili ...
Mr. Wolf: Just because you are a character doesn't mean that you have character.
SVI UPOSLENICI slovenskog lanca trgovina tehničkom robom Merkur, dobili su božićnice, no te sreće unutar te tvrtke jedino nisu bili hrvatski uposlenici. Mnogi zaposlenici tog trgovačkog lanca, koji osim u Sloveniji zapošljava više od 4.500 radnika u Hrvatskoj, Srbiji, BiH te Makedoniji, vjeruju kako je to rezultat političkih trzavica između dviju država, piše Jutarnji list.![]()
NE bojkotu slovenskih proizvoda, DA hrvatskim proizvodima
Bolje desnica nego prknenica!
Ne mogu, a da se ne osvrnem...
Zadnjih 5 godina živim i radim u Sloveniji...zadnjih nekoliko mjeseci mi uopće nije bilo ugodno tamo. Po cijele dane sam slušao (pa i direktno u lice) o "hrvaškim kurbama", "hrvaškim banditima", "svi hrvati so svinje"itd., Ja nikad tamo nisam sakrivao ko sam i odakle sam, tako da su me vjerovatno i namjerno provocirali.
A onda se dogodio čudan preokret - stanoviti branitelj sa bombama u vlaku...
I sad kad oni počnu srat svoje, ja im lijepo odvratim da se ne čude kad i njima na vrata dođe neki Hrvat s bombom...a onda umuknu i poklope glavu. Moram priznat da od tada puno lakše dišem i nitko me više ne provocira.
Ako misliš da si se izvuko, zajebo si se...
manekenkice nije ti to njihovo uvrijezeno misljenje... koliko sam dosad skuzio a jako se puno druzim sa slovencima, da o nekakvim gluparijama kod njih razmisljaju mala nepunoljetna djeca i politicari.
ostale boli briga hoce li granica biti koji centimetar blize ili dalje. za njih je super stanje kakvo je bilo nakon raspada juge. oni vole nase more i rado na njega dolaze pokazati svoje trbusnjake![]()
Da malo izvučem ovu temu iz naftalina: dakle, napetotsti između Slovenije i Hrvatske su se smirile. Najvjerovatnije zbog toga, jer su obje zemlje uzdrmane unutrašnjim aferama pa više nemaju vremena pljuvat jedni po drugima.
Od pisanja mog zadnjeg posta u ovoj temi je prošlo 1.5 godina i puno toga se promijenilo. I moram priznat da mi je ovdje jako dobro. Niko više ne provocira, niko me ne maltretira. Valjda su razvili neki oblik imunosti na mene.![]()
Ako misliš da si se izvuko, zajebo si se...
I tako kad se ovo smiri,opet će se krenuti pljuvati.
Hahaha. Steći ćeš ju valjda s vremenom.![]()
Optimizam je nedostatak iskustva.