Stranica 1 od 4 1234 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 34

Izopačena dječurlija

Raspravljate o temi Izopačena dječurlija u Društvena forumu, dio Znanost foruma; Djeca veľu pse za prugu i snimaju kako ginu - crna-kronika Stanovnici tog dijela Vinkovaca posvjedočili su Prijateljima životinja da ...

V.I.P. Član
    Datum registracije
    01-10-05
    Poruka
    10,752
    Liked
    10 times

Izopačena dječurlija

Djeca veľu pse za prugu i snimaju kako ginu - crna-kronika

Stanovnici tog dijela Vinkovaca posvjedočili su Prijateljima životinja da su viđali osnovnoškolsku djecu kako pse vežu za prugu, a potom mobitelima snimaju stradavanje nesretne životinje pri nailasku vlaka. Osim pasa, na pruzi su, dodaju Prijatelji životinja, nađena i izmrcvarena tijela mačaka.

Naišla sam na ovaj članak na drugom forumu i nakon što sam par puta i sama svjedočila dječjoj okrutnosti prema životinjama, i tome da su stariji to mirno gledali (što je još i gore), čak sam čula izjave kako je to samo igranje i normalan dio odrastanja, pitam se samo dokad će se ovo događati i tolerirati takvo ponašanje. Također se pitam kako to da nije bilo nikakvih starijiih prolaznika koji bi reagirali, izderali se, bilo što... Ipak je riječ o osnovnoškolcima. Tko normalan uopće takvo što mirno gleda?

Dosta mi je kojekakvih spodoba koji hodaju ovom zemljom i nazivaju sebe ljudima.

GospodiČna maČki sliČna Avatar od korisnika Arylin
    Datum registracije
    12-07-07
    Starost
    25
    Poruka
    8,222
    Liked
    19 times

Re: Izopačena dječurlija

Djeca iskaljuju svoju agresiju na jadnim životinjama, a glupi roditelji se na to ne obaziru i time ih potiču; neki su tako ponašanje sigurno vidjeli od svojih roditelja.

Najgroznije je, po meni, što takvi roditelji životinje gledaju 'ko dječje igračke što je neodvojivo od stava "neću hranit (ili udomit) mačke lutalice, šugave su" i "lakše mi je utopit tek rođene mačiće nego ih pokušat dati nekome, a i učinit ću im uslugu, bolje nego da se muče kao lutalice", da i ne govorim da je taj profil ljudi sklon trovat životinje jer im "smetaju".

Akademik AutoMobil Champion Avatar od korisnika Mazda890
    Datum registracije
    18-01-07
    Poruka
    3,899
    Liked
    311 times

ovo je prestrašno

no nažalost danas živimo u takvom svijetu gdje kad se dogodi ubojstvo čovjeka nastupaju tako jadne i minimalne sankcije tako da očito ovo smatraju "manjim problemom"
    (ako uopće ovo i smatraju problemom )

Uvaženi forumaš Avatar od korisnika Spanak
    Datum registracije
    04-08-08
    Poruka
    578
    Liked
    1 times

Prestrašno!!

Da vam sad ispričam šta sam jednom uradio jednoj životinji izbacili bi me s foruma...
    Pa bio sam u osnovnoj školi!! mladost ludost!! Pa svi smo bili djeca!!
    Naravno sad to ne bih dopustio, ali osnovnoj školi sam bio jedan od tih klinaca.
    Dobro ipak, ne mogu zamisliti da to psu uradim, psi su ipak...

jebi ga, djeca nemaju osjećaj za dobro i loše, u jednom trenutku će te ko psić zagrlit, a u drugom ti izgrebat nogu poput pantere... mali rođak... čovječe kako ima oštre nokte!! ko jazavac!!

V.I.P. Član Snake Champion, Highstreet Headache Champion, Frogger Champion, Chicken Attack Champion, Super Pacman Champion, Chuck Norris - Attack of the Massacre Ni Champion Avatar od korisnika Ive_ri
    Datum registracije
    22-03-07
    Starost
    23
    Poruka
    11,408
    Liked
    321 times

Joj vidio sam već to maloprije... strašno

Ja neznam stvarno što je toj djeci danas kakvi će tek bit ljudi jednom kad su već sa 10 godina tako izopačeni i bolesni

Strašno, jadne životinje

Samo nije mi isto jasno tko je to prijavio da je vidio, a ništa nije napravio trebao je našamarat malo te huligančiće i pustit pse... taj nije niš bolji od njih isto

V.I.P. Član
    Datum registracije
    01-10-05
    Poruka
    10,752
    Liked
    10 times

Citat Pravi autor: Spanak Pogledaj Poruke
    Prestrašno!!

Da vam sad ispričam šta sam jednom uradio jednoj životinji izbacili bi me s foruma...
    Pa bio sam u osnovnoj školi!! mladost ludost!! Pa svi smo bili djeca!!
    Naravno sad to ne bih dopustio, ali osnovnoj školi sam bio jedan od tih klinaca.
    Dobro ipak, ne mogu zamisliti da to psu uradim, psi su ipak...

jebi ga, djeca nemaju osjećaj za dobro i loše, u jednom trenutku će te ko psić zagrlit, a u drugom ti izgrebat nogu poput pantere... mali rođak... čovječe kako ima oštre nokte!! ko jazavac!!

To nije nikakvo opravdanje. Kako ja nikad nisam imala potrebu ozlijediti neko živo biće kad sam bila mala? Ako i jesam, imala sam roditelje koji mi to nisu dozvolili!

Ako djeca i nemaju osjećaj za dobro i loše, odrasli imaju!

mama 2 be :) Avatar od korisnika dorina
    Datum registracije
    28-02-07
    Starost
    29
    Poruka
    9,610
    Liked
    41 times

Ma sve dolazi od doma! Kaj nemaju osjećaj za dobro - loše?! Zakaj dijete iz neke funkcionalne obitelji neće nikada takvo što napraviti?
    Nebitno odgaja li ga samohrani ili oba roditelja, ako posvećuju pažnju djetetu sigurno neki takvi natpisi ne bi bili!

Nagledala sam se dosta toga "mladost - ludost". Samo se pitam zakaj mladost nije i ludost onoj djeci koju odgaja vlastita obitelj, a ne škola ili ulica?!
    stupid is as stupid does

reMember A Worm`s Life Champion, Zombie Storm Champion Avatar od korisnika raven
    Datum registracije
    28-01-07
    Starost
    29
    Poruka
    4,079
    Liked
    313 times

slažem se s dorinom da sve dolazi iz kuće i odgoja...

meni nikad ne bi palo na pamet da napravim tak nešto, a svakakve gluposti sam radio kao klinac.
    He's a tourist. He vacations in people's lives, takes pictures, puts them in his scrapbook and moves on. All he's interested in are stories. Basically, he's selfish.

Uvaženi forumaš Avatar od korisnika Spanak
    Datum registracije
    04-08-08
    Poruka
    578
    Liked
    1 times

Možda jednostavno vi curke to ne možete razumjeti.
    Mislim da sam manje više normalan momak, iz normalne obitelji, a radio sam svašta ko dijete. A bio sam među manje nestašnijom djecom.
    I znam još prijatelja, rođaka, mislim ono totalno momci na mjestu, teško možete naći bolje, roditelji su im ono prva liga, eehh šta smo sve radili ko dica... eehh...
    Oni su sada super momci, 100% tvrdim, ovi baš na koje mislim imaju najbolje roditelje na svijetu, ali tu i tamo se to dogodi.

Po meni postoje 2 kategorije:
    Problem nisu dobra djeca kao ja i ovi moji rođaci, kojima se to slučajno zadesi. Definitivno tu je obitelj da te usmjeri pravo.

Problem su djeca kod kojih je takvo ponašanje pravilo, točnije njihovi roditelji.

To ili nešto slično može uraditi SVAKO dijete, i neće svako dijete koje uradi nešto takvo postati psihopat kasnije. Vi ste ih odmah sve strpali u isti koš. Osudili ste ih ko da su ne znam ni ja šta uradili!

Nije sve ili crno ili bijelo, ima puno nijansi između.
    To definitivno nije ''samo igranje i normalan dio odrastanja'' ali malo mi je pre... oštar vaš stav, kao da ste iz raja ispali.

Djecu treba usmjeravati u pozitivnom smjeru i pokazivati im prave stvari, samo zabranjivanje i osuđivanje loših stvari ih neće dovesti nigdje.
    Svi mi moramo ići negdje, teško je stajati na mjestu...

Rista Metalista Chuck Norris Champion Avatar od korisnika Radanus
    Datum registracije
    11-08-07
    Starost
    24
    Poruka
    3,380
    Liked
    55 times

Citao sam danas o tome na nekom portalu.

I po meni su svemu su krivi roditelji i njihov los odgoj djece. Ako roditelji npr mrze macke i cijeli zivot truju djeci pamet protiv njih naravno da ce ih i djeca mrzit.

A opet tu je i drustvo u kojem se ta djecurlija nalazi gdje je cool radit takve stvari. ''Vođa drustva'' mrzi zivotinje i svi da bi ostali popularni u tom drustvu se moraju prikopcat njegovom nacinu razmisljanja.

A sto rec o takvim ''ljudima''...
    Zadnji Uredio Radanus : 04-11-09 u 23:13 Razlog: zajeb
    A guy realizing how much he cares for a girl that's in his life

Stranica 1 od 4 1234 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku