| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Prijatelj ili prijateljica...? u Znanost forumu; ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| obožava djevice Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,522
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prijatelj ili prijateljica...? ipak meni su prijateljice draze. mogu se zezati sa deckima, ali sve mi se to cini kao nesto sto vodi nekim putevima ka necemu visem (naravno, cast meni dragim deckima). -koja recenica sunce ti milo-
__________________ Dobar si u duši, al` neću, neću u jugiću |
| | |
| | #24 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,068
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prijatelj ili prijateljica...? prijatelji su mi lojalniji od prijateljica i znam što mogu očekivati od njih, dok sam s prijateljicama imao svađe i raskidao prijateljstva zbog takvih sitnica i blesavih razloga.. ali svakako, ovisi od osobe do osobe. često sam u ženskom društvu (na faksu je 80% cura), navikao sam na to i dobro se snalazim, ali nisu to prava prijateljstva nego poznanstva. inače, apsolutno vjerujem u m-ž prijateljstva.
__________________ I don't wanna die, but I ain't keen on livin' either... Not sure I understand, this role I’ve been given Not sure I understand... |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| Celebrity | Re: Prijatelj ili prijateljica...? Citat:
cure mogu biti prijateljice samo ako se ni u cemu ne natječu! cheer.gif
__________________ Ljudi imaju pravo biti glupi,no neki previse iskoristavaju tu povlasticu!! | |
| | |
| | #27 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prijatelj ili prijateljica...? Citat:
ako se natjecem sa nekom zenskom u necemu onda mi to nije prijateljica, vec vise vuce na neprijateljicu....![]()
__________________ Dobar si u duši, al` neću, neću u jugiću | |
| | |
| | #29 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prijatelj ili prijateljica...? a zasto bi se uopce natjecala sa nekom zenskom u cemu? u tome tko moze vise frajera zbariti? tko moze vise popiti? tko moze veci dekolte nositi? tko ce kome oteti decka? tko moze vece pete nositi? tko moze jace prdnuti? aj u cemu? ![]()
__________________ Dobar si u duši, al` neću, neću u jugiću |
| | |
![]() |
| Tagovi: prijatelj, prijateljica |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:20.

ako se natjecem sa nekom zenskom u necemu onda mi to nije prijateljica, vec vise vuce na neprijateljicu....