Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Društvena
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Društvena Raspravljate o temi Prijatelj ili prijateljica...? u Znanost forumu; ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 06-01-07, 16:39   #21 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,497
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti
Re: Prijatelj ili prijateljica...?

Odgovori sa citatom
Star 08-01-07, 02:45   #22 (permalink)
obožava djevice

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,522
mama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjeti

ipak meni su prijateljice draze. mogu se zezati sa deckima, ali sve mi se to cini kao nesto sto vodi nekim putevima ka necemu visem (naravno, cast meni dragim deckima). -koja recenica sunce ti milo-
Odgovori sa citatom
Star 08-01-07, 03:06   #23 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
eowyn je zabranio reputaciju

Citat:
Pravi autor: mama Pogledaj Poruke
-koja recenica sunce ti milo-
Koji komentar

Zakon!
eowyn je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-01-07, 14:27   #24 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Poruka: 6,068
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

prijatelji su mi lojalniji od prijateljica i znam što mogu očekivati od njih, dok sam s prijateljicama imao svađe i raskidao prijateljstva zbog takvih sitnica i blesavih razloga.. ali svakako, ovisi od osobe do osobe.

često sam u ženskom društvu (na faksu je 80% cura), navikao sam na to i dobro se snalazim, ali nisu to prava prijateljstva nego poznanstva.

inače, apsolutno vjerujem u m-ž prijateljstva.
ševa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-01-07, 19:35   #25 (permalink)
Celebrity

Datum registracije: 14-04-06
Godina: 22
Poruka: 1,658
deedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku deedee00 Pošalji poruku preko Skype-a korisniku deedee00

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
E ja se puno bolje slažem sa dečkima nego sa curama, imam dosta prijatelja i s njima o svemu razgovaram i na svašta se zezamo.

Cure su malo zajedljivije i to ne volim, mada imam tri frendice s kojima sam jako dobra, međutim više volim biti s dečkima.
citiram jer imam isto mišljenje

cure mogu biti prijateljice samo ako se ni u cemu ne natječu! cheer.gif
Odgovori sa citatom
Star 10-01-07, 21:00   #26 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 15-12-06
Poruka: 865
automaton se izdvaja iz maseautomaton se izdvaja iz mase

Najbolje su prijateljice ako su zgodne i podatne!
automaton je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-01-07, 01:06   #27 (permalink)
obožava djevice

mama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: deedee00 Pogledaj Poruke
citiram jer imam isto mišljenje

cure mogu biti prijateljice samo ako se ni u cemu ne natječu! Privitak 61246
a zasto bi se ja u necemu natjecala sa svojom prijateljicom? ako se natjecem sa nekom zenskom u necemu onda mi to nije prijateljica, vec vise vuce na neprijateljicu....
Odgovori sa citatom
Star 11-01-07, 01:16   #28 (permalink)
Cobeta

Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Upravo to.. i ako se natječeš u nečemu s prijateljicom onda je to samo nekakav paravan i lažno prijateljstvo...
Odgovori sa citatom
Star 11-01-07, 01:23   #29 (permalink)
obožava djevice

a zasto bi se uopce natjecala sa nekom zenskom u cemu? u tome tko moze vise frajera zbariti? tko moze vise popiti? tko moze veci dekolte nositi? tko ce kome oteti decka? tko moze vece pete nositi? tko moze jace prdnuti?

aj u cemu?
Odgovori sa citatom
Star 11-01-07, 01:24   #30 (permalink)
Cobeta

Ne znam
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: prijatelj, prijateljica

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 02:20.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113