Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Društvena
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Društvena Raspravljate o temi Rasizam ??? u Znanost forumu; spadam u klub rasista... ne bih se mogla udati za nekoga druge vjere (iako niti ja sama nisam neki vjernik), ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 26-03-07, 20:54   #21 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,561
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor
Re: Rasizam ???

spadam u klub rasista... ne bih se mogla udati za nekoga druge vjere (iako niti ja sama nisam neki vjernik), niti druge boje (pazite, u tu spadaju i CIGICI.. ma fuj yebote), niti druge nacionalnosti... djeca koja su iz mijesanih brakova uglavnom su zapostavljana od strane trecih ljudi (ne roditelja), cesto su zlostavljana od strane druge djece etc etc. pa tako ja ne zelim da moje dijete trpi ista od toga. doduse imam hrpetinu prijatelja i poznanika koji nisu Hrvati, bjelci, krscani, pa ih gledam kao osobe, ali osoba uz koju cu provesti cijeli ostatak svog zivota mora biti Hrvat, bjelac, krscanin + ostali kriteriji.
shelby-eleanor je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-03-07, 21:17   #22 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,239
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Nisam rasist, ksenofob, homofob, ništa od toga... niti želim želim takve ljude u svojoj blizini, gade mi se zadrti ljudi...

I ovakve izjave rastuže me...

Citat:
Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke
niti druge boje (pazite, u tu spadaju i CIGICI.. ma fuj yebote),
Odgovori sa citatom
Star 26-03-07, 21:52   #23 (permalink)
Akademik Foruma

shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

nasa zivotna iskustva nas cine drugacijima... tako svako ima svoje misljenje..
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-03-07, 21:57   #24 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,428
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan

Etiketirat nekog kurvinim sinom samo zato sto je rom nije u redu. Radi se o pojedincima.
ice je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-03-07, 08:33   #25 (permalink)
Akademik Foruma

nitko nije rekao da rim kurvin sin, nego ja osobno imam PRELOSA iskustva s njima.
Odgovori sa citatom
Star 27-03-07, 10:24   #26 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 20-02-07
Poruka: 133
mr.hoax se izdvaja iz masemr.hoax se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mr.hoax

gle ima roma koji su normalni i sve 5
ali vecina njih zivi na rubu egzistencije, bez obrazovanja, ponasaju se zadrto i bahato. kazem ima ok roma, nisam imao neka prevelika iskustva s njima. daleko od toga da su svi bjelci i hrvati posteni. to je isto prica za sebe
mr.hoax je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-03-07, 10:26   #27 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,239
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

i skinheadsi se isto ponašaju bahato i zadrto...

Zadnji Uredio Wamp : 27-03-07 u 10:39.
Wamp je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 27-03-07, 10:33   #28 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 12,474
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

2 shelby,

da nije tebe neki cigo naguzio pa se poslije nije javio

slay je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 27-03-07, 10:37   #29 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 05-02-06
Godina: 34
Poruka: 540
sven0429 se izdvaja iz masesven0429 se izdvaja iz mase

Slažem se sa večinom što govorite ali činjenica je da danas ljudi druge rase, druge vjeroispovjesti i sl. kad dođu u neku drugu okolinu do dobrano iskorištavaju i sl. Npr. kao kod nas srbi koji traže svoja prava i imaju ih veća nego mi! Drugo, recimo ovi kinezi što shopove po hrvatskoj otvaraju, sve moguće i nemoguće benificije dobiju od države a ako nije po njihovom onda idu na one fore da ih se ne voli bla bla bla...znam iz osobnog iskustva tu u dugom selu. Domaćem čovjeku nisu dali graditi a albanac je fino rekao da ga jebu na nacionalnoj osnovi i dobio je dozvolu takoreći preko noći. Jebiga. Al dobro, nek im bude. A boja, rasa i dr. meni se baš jebe, ako ne krade, ne dira te, i ako nije loš čovjek, dobro došao je svatko...
sven0429 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-03-07, 10:41   #30 (permalink)
MrCina

Poruka: 5,119
cina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku cina Pošalji poruku preko Skype-a korisniku cina

ma ja ne mogu vjerovati da jos uvijek postoje ljudi kojima je bitna boja koze i koji osudjuju ljude na osnovi toga... jednostavno strasno, bar po mom misljenju

21....
cina je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: rasizam

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:05.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111