Raspravljate o temi Rasizam ??? u Društvena forumu, dio Znanost foruma; spadam u klub rasista... ne bih se mogla udati za nekoga druge vjere (iako niti ja sama nisam neki vjernik), ...
nasa zivotna iskustva nas cine drugacijima... tako svako ima svoje misljenje..
Etiketirat nekog kurvinim sinom samo zato sto je rom nije u redu. Radi se o pojedincima.
nitko nije rekao da rim kurvin sin, nego ja osobno imam PRELOSA iskustva s njima.
gle ima roma koji su normalni i sve 5
ali vecina njih zivi na rubu egzistencije, bez obrazovanja, ponasaju se zadrto i bahato. kazem ima ok roma, nisam imao neka prevelika iskustva s njima. daleko od toga da su svi bjelci i hrvati posteni. to je isto prica za sebe
i skinheadsi se isto ponašaju bahato i zadrto...
2 shelby,
da nije tebe neki cigo naguzio pa se poslije nije javio![]()
![]()
![]()
[sigpic][/sigpic]
Slažem se sa večinom što govorite ali činjenica je da danas ljudi druge rase, druge vjeroispovjesti i sl. kad dođu u neku drugu okolinu do dobrano iskorištavaju i sl. Npr. kao kod nas srbi koji traže svoja prava i imaju ih veća nego mi! Drugo, recimo ovi kinezi što shopove po hrvatskoj otvaraju, sve moguće i nemoguće benificije dobiju od države a ako nije po njihovom onda idu na one fore da ih se ne voli bla bla bla...znam iz osobnog iskustva tu u dugom selu. Domaćem čovjeku nisu dali graditi a albanac je fino rekao da ga jebu na nacionalnoj osnovi i dobio je dozvolu takoreći preko noći. Jebiga. Al dobro, nek im bude. A boja, rasa i dr. meni se baš jebe, ako ne krade, ne dira te, i ako nije loš čovjek, dobro došao je svatko...![]()
ma ja ne mogu vjerovati da jos uvijek postoje ljudi kojima je bitna boja koze i koji osudjuju ljude na osnovi toga...![]()
![]()
jednostavno strasno, bar po mom misljenju
jebali te mali miševi i mali pačići u tandemu