| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Silovanje u Znanost forumu; kazna za silovanje bi trebala bit krajnje brutalna kastracija s tim da bude potpuna i bacit silovatelja u zatvor tamo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-11-06 Godina: 22
Poruka: 151
![]() | Re: Silovanje kazna za silovanje bi trebala bit krajnje brutalna kastracija s tim da bude potpuna i bacit silovatelja u zatvor tamo ionako takvi prolaze na isti način
__________________ Pesimisti su samo dobro obaviješteni optimisti |
| | |
| | #22 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-12-06
Poruka: 865
![]() ![]() | Re: Silovanje Citat:
Kad pomiislim na tebe i tvoje umne izbljuvke, tada mi pada na um samo jedna brojka i tu ne mogu pogriješiti. Pogledaj se u zrcalo i znat ćeš na što samm mislio (nadam se da nekad i misliš). | |
| | |
| | #24 (permalink) | |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,420
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Silovanje Citat:
![]() Uglavnom smirite doživljaj i jedan i drugi inače slijede lagana upozorenja. | |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-08-07 Lokacija: Mostar, Bosna i Hercegovina Godina: 30
Poruka: 291
![]() | Re: Silovanje Po meni je silovanje ravno ubistvu, na isti nacin bi i kaznjavao, a treba biti dobro dusevno poremecen za takvo nesto!
__________________ Saro sempre al tuo fianco Io di te non mi stanco Sei la cosa piu bella che c'e!!! ALESSANDRO DEL PIERO!!! |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-12-06
Poruka: 865
![]() ![]() | Re: Silovanje Napisati nekome da je budala - to nije vrijeđanje? Zašto bih ja trebao otići zato što se nekome ne sviđa moja stav? Psovke ("tri pizde materine") spadaju u govornu kulturu na ovome forumu? Tko je prvi počeo s uvredma? Zašto druga strana nema pravo na obranu svoga digniteta? |
| | |
| | #29 (permalink) |
| charolastra | Re: Silovanje Upozoreni ste da stanete. Imate pm da se raspravljate. Prvi koji nastavi sa ovom raspravom ili vrijeđanjima dobija ban na nekoliko dana da se ohladi!!!
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #30 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Silovanje Sorry, počeo sam pisati post prije upozorenja, tako da nisam vidio upozorenje. Ispričavam se.
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović |
| | |
![]() |
| Tagovi: silovanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:40.

pusa