Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Društvena
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Društvena Raspravljate o temi Silovanje u Znanost forumu; kazna za silovanje bi trebala bit krajnje brutalna kastracija s tim da bude potpuna i bacit silovatelja u zatvor tamo ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 24-11-07, 00:39   #21 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 25-11-06
Godina: 22
Poruka: 151
tazri se izdvaja iz mase
Re: Silovanje

kazna za silovanje bi trebala bit krajnje brutalna kastracija s tim da bude potpuna i bacit silovatelja u zatvor tamo ionako takvi prolaze na isti način
Odgovori sa citatom
Star 27-11-07, 18:03   #22 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 15-12-06
Poruka: 865
automaton se izdvaja iz maseautomaton se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
1. pokušavaš bit šaljiv obrnutom psihologijom, ali ti baš ne uspjeva
2. došao si provocirati, ali to radiš na izuzetno glup način
3. ti si najobičnija budala, koja se ne trudi sakrit svoju glupost

Odaberi jedan broj, sigurno ćeš pogriješiti
Hvala na komplimentu! Možda sam ja "najobičnija budala", a možda si to upravo ti koji nemaš kulture ni koliko pod noktom. Zašto bih ja bio budala kad mislim svojom glavom? Mogu griješiti, ne kažem, ali to nije razlog da me vrijeđaš.

Kad pomiislim na tebe i tvoje umne izbljuvke, tada mi pada na um samo jedna brojka i tu ne mogu pogriješiti. Pogledaj se u zrcalo i znat ćeš na što samm mislio (nadam se da nekad i misliš).
automaton je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-11-07, 20:53   #23 (permalink)
Banned

Datum registracije: 04-11-07
Poruka: 284
car_zgd se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
Kako bi ih kaznio? Pa naše su kazne definitivno preniske. Ja bih, recimo, silovanje kažnjavao podjednako kao i ubojstvo.
Ja ga nebi kaznio kao ubojstvo zbog jednostavnog razloga...u 90% slučajeva onda nebi bilo samo silovanje nego i ubojstvo
car_zgd je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-11-07, 23:30   #24 (permalink)
Samo bahata...

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,420
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: automaton Pogledaj Poruke
Hvala na komplimentu! Možda sam ja "najobičnija budala", a možda si to upravo ti koji nemaš kulture ni koliko pod noktom. Zašto bih ja bio budala kad mislim svojom glavom? Mogu griješiti, ne kažem, ali to nije razlog da me vrijeđaš.

Kad pomiislim na tebe i tvoje umne izbljuvke, tada mi pada na um samo jedna brojka i tu ne mogu pogriješiti. Pogledaj se u zrcalo i znat ćeš na što samm mislio (nadam se da nekad i misliš).
Nećemo tako

Uglavnom smirite doživljaj i jedan i drugi inače slijede lagana upozorenja.
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-11-07, 00:30   #25 (permalink)
Banned

Datum registracije: 31-07-07
Poruka: 1,094
Titan2222 se izdvaja iz maseTitan2222 se izdvaja iz maseTitan2222 se izdvaja iz mase

Silovatelje kaznit silovanjem!
Nek ih u zatvoru guzi neki mrki brko..
Titan2222 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-12-07, 14:05   #26 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 30
Poruka: 291
denamo se izdvaja iz mase

Po meni je silovanje ravno ubistvu, na isti nacin bi i kaznjavao, a treba biti dobro dusevno poremecen za takvo nesto!
ALESSANDRO DEL PIERO!!!
denamo je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-12-07, 16:49   #27 (permalink)
Samo bahata...

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,420
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Još jednom ponavaljam; Damfisk i automaton prestanite sa glupostima, sad sam vam izbrisala poruke, ali drugi put i jedan i drugi kartone.

Dosta mi vas je više
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-12-07, 16:56   #28 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 15-12-06
Poruka: 865
automaton se izdvaja iz maseautomaton se izdvaja iz mase

Napisati nekome da je budala - to nije vrijeđanje?

Zašto bih ja trebao otići zato što se nekome ne sviđa moja stav?

Psovke ("tri pizde materine") spadaju u govornu kulturu na ovome forumu?

Tko je prvi počeo s uvredma? Zašto druga strana nema pravo na obranu svoga digniteta?
automaton je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-12-07, 16:59   #29 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 30
Poruka: 18,539
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Upozoreni ste da stanete. Imate pm da se raspravljate.

Prvi koji nastavi sa ovom raspravom ili vrijeđanjima dobija ban na nekoliko dana da se ohladi!!!

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-12-07, 17:01   #30 (permalink)
doctor queñones

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,919
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Sorry, počeo sam pisati post prije upozorenja, tako da nisam vidio upozorenje.

Ispričavam se.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: silovanje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:40.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114