| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Smrtna kazna u Znanost forumu; Ja sam osobno protiv smrtne kazne, zato jer smatram da je to preblaga kazna, puno okrutnija kazna je doživotni ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Smrtna kazna - za ili protiv | |||
| Za | | 57 | 43.18% |
| Protiv | | 75 | 56.82% |
| Glasači: 132. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Smrtna kazna Ja sam osobno protiv smrtne kazne, zato jer smatram da je to preblaga kazna, puno okrutnija kazna je doživotni zatvor, pa neka živi s tim. Ovako ga ubiju, i gotovo, to zapravo i nije nikakva kazna za njega osobno. Dakle smatram da smrtna kazna zapravo olakšava, a mislim da to ubojice, silovatelji i sličan ološ ne zaslužuju. A i kao što kresola kaže tako se spuštamo na njihov nivo ako ih ubijamo, što je onda onaj krvnik koji ga je ubio nego - ubojica? |
| | |
| | #12 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 2,506
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smrtna kazna Protiv smrtne kazne....... Spomenula se na početku i Jugoslavija...... U Jugoslaviji je postojao Goli otok kao kaznionica..... Teži zločinci i politički nepodobni su tamo izdržavali kaznu...... Mislim da se jedan takav pusti kameniti otok (ne nužno Goljak) treba pretvoriti u kaznionicu za one najteže zločince i tamo im se uvesti doživotna kazna sa radom i minimumom povlastica...... Tada bi mogli polučiti rezultate.....
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,288
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smrtna kazna Protiv. Smrtna kazna je najveci pokazatelj primitivnosti neke zemlje (barem meni). Citat:
![]()
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. | |
| | |
| | #14 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Smrtna kazna s jedne strane mislim da je smrtna kazna opravdana, s druge mi je mrska. nema univerzalnog odgovora, tj. nema crno-bijelo nego nijanse. naravno da bi ljudi koji pocine ubojstvo trebali biti osudeni na smrtnu kaznu....no opet kad se malo razmisli i postave neke smjernice...pravda se nikako nece zadovoljiti jer, ako ga se ubije to mu je bio lak izlazak, a opet ako ga se osudi na zatvor, recimo 40 godina, on ce nakon tog perioda a mozda cak i ranije izaci i zivjeti kolko-tolko normalnim zivotom. nema strogog pravila sto bi se s njim trebalo. najbolje od svega je da ce se na njega trositi novci ako ce biti osuden na dozivotni zatvor i opet nemremo na zelenu granu. sto se tice nekakvih mucenja i slicnih stvari...dosta nam je bilo vidjet primjer hitlera i njegovih logora...to nije dostojno zivotinje a kamoli covjeka. najrade bi takve ljude vidio u istim mukama jer nisu zasluzili da im se zivot prekine na "lagodan" nacin. jedini izlaz koji vidim i koji bi se dao primjeniti a koristi se vani, najvise u SAD-u je taj da bilo kakvi kriminalci a ne samo ubojice fino budu prisiljeni na drustveno korisni rad. jednim dijelom bi tako placali svoj boravak u zatvoru a drugim dijelom bi radili nesto korisno za zajednicu. nije neka pravda ali bar bi imali koristi od njih. naravno, ubojice, nasilnici, silovatelji i njima slicni bi bili osudeni na dozivotni zatvor (da, u istom bi i odapeli - malo ruzna rijec al kaj ces...), a buduci da bi imali viska vremena radili bi u korist gradanstva koje zivi normalnim zivotom. uopce nema pitanja da bi se to isplatilo vise nego svakodnevno izlezavanje u zatvoru uz tv, novine, na nas racun. samo sto nitko nema sluha i smisla za to. |
| | |
| | #15 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-10-05 Lokacija: Zagreb (Tresnjevka) Godina: 31
Poruka: 1,193
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smrtna kazna Locrian85 je rekao po meni pravu stvar i slazem se s njim u potpunosti. Goli otok treba otvoriti i onakve kao sto je onaj monstrum iz Pule treba tamo baciti sa minimum povlastica bez ikakvog doticaja sa vanjskim svjetom nema TV-a nema novina da apsolutno nista neznaju sto je vani samo cetiri zida u betonskoj prostoriji 2 sa 2 di ce imati samo WC i krevet pa neka pati onda ko sto su njihove zrtve patile. Nisam nikako za smrtnu kaznu.... Ako je nedaj boze uvedemo i ubijemo nekog kaznjenika mi smo kao drustvo isto tako ubojice. Ja nezelim biti ubojica zelite li vi biti ? (oni koji se zalazu za smrtnu kaznu)
__________________ ZA private sliku dadyml dajem kolekciju slika životinjskog carstva ![]() Slicke su podjeljene Jao Dadyyy ![]() ![]() Zadnji Uredio Morpheus : 15-11-07 u 07:14. |
| | |
| | #16 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 30
Poruka: 1,355
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smrtna kazna Slažem se da se sve teže prekršitelje deponira doživotno na neki zabačeni otok ali bi definitivno za pedofile uveo smrtnu kaznu. Osobno još nemam djecu ali sama pomisao da kada budem imao djecu, neki pedofil hoda okolo i vreba moje djete kao potencijalnu žrtvu navodi me na pomisao da tog lika zakoljem i izmaskriram. Dakle smrtna kazna isključivo za pedofile.
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Smrtna kazna Citat:
Ili ih pošaljemo na Mjesec u budučnosti ![]() | |
| | |
| | #19 (permalink) |
| belaj Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,060
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smrtna kazna Smrtna kazna - ubojice (onaj u Puli ili x takvih kaj tako ubiju pa se vade na glasove u glavi), pedofili, silovatelji! Kakav doživotni zatvor, kakva druga šansa; nije ju dobio ni onaj kojeg je ubio ili na bilo koji način trajno oštetio. Vjerujem da se čovjek može promijeniti na bolje, ali takvi po meni nemogu se promijeniti nikada!!! Priznanje krivice; Osuđujem zločin; Žao mi je; Glasovi u glavi su me natjerali ... totalne gluposti!!!
__________________ Sorry Is all that you cant say...Forgive me Is all that you cant say... But you can say baby Baby can I hold you tonight Maybe if I told you the right words At the right time youd be mine... Zadnji Uredio dorina : 15-11-07 u 09:08. |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| MrCina | Re: Smrtna kazna Citat:
__________________ oces da ti operem sajbu? | |
| | |
![]() |
| Tagovi: kazna, smrtna |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:23.