Stranica 1 od 4 1234 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 36

Topless

Raspravljate o temi Topless u Društvena forumu, dio Znanost foruma; Ljetos sam svjedočila jednom događaju na plaži, pa od tuda ideja za temu. Dakle, ljetos na plaži... Malena plaža u ...

Frozen sunflower Avatar od korisnika tendre poison
    Datum registracije
    18-06-08
    Starost
    4
    Poruka
    6,595
    Liked
    654 times

Topless

Ljetos sam svjedočila jednom događaju na plaži, pa od tuda ideja za temu.
    Dakle, ljetos na plaži...
    Malena plaža u Crikvenici. Natrpana ljudima, kao što to obično biva. I jedan mali mol. Ja ležim na molu, a kraj mene nemilice trče djeca, i skaču u vodu, svako malo neugodno prskanje vodom. Prvelika buka, al nemam baš izbora. Jedan klinac tako masno psuje da ga se ni najvulgarniji kočijaš ne bi posramio.
    Na plažu dolazi djevojka, zgodna, plava, vitka, sa svojim dečkom.
    Lagano pada haljinica, a ona u toplessu i tangicama. Oči svih prisutnih na plaži se iskolačile.
    E, sad slijedi ono što je mene zapravo potaklo na temu. Dvije majke sjede sa strane, nedaleko nje i mene, i komentiraju kako je to grozno jer se ona tako pokazuje, jer tu kao ima puno djece, zar nije mogla otići negdje drugdje i bla bla bla, kokodak...kokodak...
    Osobno, po meni je na plaži puno šokantniji bio klinac koji je glasno psovao, nego ona.
    Zanima me kako vi gledate na topless, i na skidanje u blizini djece na plaži.
    Danas kad seks prodaje sve, kad sam reklama pršti i vrišti seks na nas, je li to uopće nešto tako čudno?
    Djeca se bombardiraju puno eksplicitnijim seksualnim sadržajem u reklamama, nego sa malo sisa i guzica na plaži. Osim toga, djeca na to uopće ni ne gledaju.
    Kako biste vi reagirali kao roditelj?
    Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.

V.I.P. Član
    Datum registracije
    09-04-08
    Poruka
    4,354
    Liked
    72 times

Re: Topless

ovisi koliko je dijete staro.

u svakom slučaju ne mislim da je golotinja sramota.

ipak da mi se potpuno goli stričeki i tete prešetavaju ispred nosa na plaži koja nije nudistička, to mi je bezveze.

jaca amsterdam Avatar od korisnika branja
    Datum registracije
    13-01-07
    Starost
    32
    Poruka
    8,267
    Liked
    2 times

Ja sam uvijek za lijepo, golo mlado žensko tijelo

Zar ima nešto ljepše u životu, mislim da ne
    Sirotinji i pas kurac pokazuje.

Datum registracije
    18-06-08
    Starost
    4
    Poruka
    6,595
    Liked
    654 times

Citat Pravi autor: Moneypenny Pogledaj Poruke
    ovisi koliko je dijete staro.
    koliko mora biti staro?
    mislim, gleda ih od rođenja...
    Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.

Dr. Love Avatar od korisnika Oggy
    Datum registracije
    21-12-06
    Starost
    31
    Poruka
    5,170
    Liked
    5 times

Tu nema ničega čega se treba sramiti. Ionako smo svi, kad smi ispali iz miceka, bili goli. Drustvene norme (ali i ponesto dobrog ukusa) su nas natjerale da se sramimo svog tijela.
    Meni kao budućem roditelju to ne smeta. Ne vjerujem da ce moje dijete biti kasnije lošije samo zato što je vidjelo par jedrih, predivnih dojki. Jedino što moze imat noćne more ako naidje babac od 6 banki sa dojkama tzv. "gležnjačama". Ali to je onda na babcu da skuzi da bas nije oku ugodna, nije na meni da gundžam...
    Ja sam najsretniji čovjek na svijetu

Najveći Car Foruma Avatar od korisnika shelby-eleanor
    Datum registracije
    07-03-07
    Starost
    25
    Poruka
    7,091
    Liked
    6 times

Citat Pravi autor: tendre poison Pogledaj Poruke
    Ljetos sam svjedočila jednom događaju na plaži, pa od tuda ideja za temu.
    Dakle, ljetos na plaži...
    Malena plaža u Crikvenici. Natrpana ljudima, kao što to obično biva. I jedan mali mol. Ja ležim na molu, a kraj mene nemilice trče djeca, i skaču u vodu, svako malo neugodno prskanje vodom. Prvelika buka, al nemam baš izbora. Jedan klinac tako masno psuje da ga se ni najvulgarniji kočijaš ne bi posramio.
    Na plažu dolazi djevojka, zgodna, plava, vitka, sa svojim dečkom.
    Lagano pada haljinica, a ona u toplessu i tangicama. Oči svih prisutnih na plaži se iskolačile.
    E, sad slijedi ono što je mene zapravo potaklo na temu. Dvije majke sjede sa strane, nedaleko nje i mene, i komentiraju kako je to grozno jer se ona tako pokazuje, jer tu kao ima puno djece, zar nije mogla otići negdje drugdje i bla bla bla, kokodak...kokodak...
    Osobno, po meni je na plaži puno šokantniji bio klinac koji je glasno psovao, nego ona.
    Zanima me kako vi gledate na topless, i na skidanje u blizini djece na plaži.
    Danas kad seks prodaje sve, kad sam reklama pršti i vrišti seks na nas, je li to uopće nešto tako čudno?
    Djeca se bombardiraju puno eksplicitnijim seksualnim sadržajem u reklamama, nego sa malo sisa i guzica na plaži. Osim toga, djeca na to uopće ni ne gledaju.
    Kako biste vi reagirali kao roditelj?
    jedno je plaza na kojoj je to danas skoro pa svakidasnja pojava.. drugo je npr. grad.. da se zenska tako skine u sred grada i da se sece okolo - to bi zbilja bilo naprimjereno. ovakoje to meni nesto normalno..

umjesto da te mame-kokosi kokodacu okolo, trebale bi svoju djecu nauciti pristojnom ponasanju.. zapravo.. trebale bi se prvo one same nauciti nekoj kulturi, komentirati nekoga na taj nacin zbilja nije pristojno.

Datum registracije
    18-06-08
    Starost
    4
    Poruka
    6,595
    Liked
    654 times

Citat Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke
    komentirati nekoga na taj nacin zbilja nije pristojno.
    Mislim da je cura bila strankinja, al one su bile na sveh+ga nekoliko metara od nje i to komentirale, a ako sam ih ja čula, čula je i ona. A možda razumije hrvatski.

V.I.P. Član Avatar od korisnika latoa
    Datum registracije
    18-01-08
    Starost
    27
    Poruka
    2,637
    Liked
    12 times

Ja sam prije par lita imala drugačije iskustvo, na zatonskoj plaži nedaleko od zadra... ovdje su u toplesu bile dvije babe, jedna je bila u tangama, a druga u jednodijelnom kostimu na tangu... oči su me bolile

Pa eto ja nisam za toplese na javnim plažama... malo se udalji i radi što hoćeš.
    "Odi et amo. Quare id fatiam, fortase requiris.
    Nestio, sed fieri sentio et excrucior."

Datum registracije
    18-06-08
    Starost
    4
    Poruka
    6,595
    Liked
    654 times

Citat Pravi autor: latoa Pogledaj Poruke
    Pa eto ja nisam za toplese na javnim plažama...
    Zašto?

V.I.P. Član Avatar od korisnika latoa
    Datum registracije
    18-01-08
    Starost
    27
    Poruka
    2,637
    Liked
    12 times

Lipo je viditi mlado tijelo, ali ja ne želim gledati na plaži roj baba u toplesu...

... a iskreno ne bi volila da se tako ponašaju ni moja mama, ni sestra itd, pa eto jednostavno nisam za to.
    "Odi et amo. Quare id fatiam, fortase requiris.
    Nestio, sed fieri sentio et excrucior."

Stranica 1 od 4 1234 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku