ovisi koliko je dijete staro.
u svakom slučaju ne mislim da je golotinja sramota.
ipak da mi se potpuno goli stričeki i tete prešetavaju ispred nosa na plaži koja nije nudistička, to mi je bezveze.
Raspravljate o temi Topless u Društvena forumu, dio Znanost foruma; Ljetos sam svjedočila jednom događaju na plaži, pa od tuda ideja za temu. Dakle, ljetos na plaži... Malena plaža u ...
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.
ovisi koliko je dijete staro.
u svakom slučaju ne mislim da je golotinja sramota.
ipak da mi se potpuno goli stričeki i tete prešetavaju ispred nosa na plaži koja nije nudistička, to mi je bezveze.
Ja sam uvijek za lijepo, golo mlado žensko tijelo
Zar ima nešto ljepše u životu, mislim da ne![]()
Sirotinji i pas kurac pokazuje.
Tu nema ničega čega se treba sramiti. Ionako smo svi, kad smi ispali iz miceka, bili goli. Drustvene norme (ali i ponesto dobrog ukusa) su nas natjerale da se sramimo svog tijela.
Meni kao budućem roditelju to ne smeta. Ne vjerujem da ce moje dijete biti kasnije lošije samo zato što je vidjelo par jedrih, predivnih dojki. Jedino što moze imat noćne more ako naidje babac od 6 banki sa dojkama tzv. "gležnjačama". Ali to je onda na babcu da skuzi da bas nije oku ugodna, nije na meni da gundžam...
Ja sam najsretniji čovjek na svijetu
jedno je plaza na kojoj je to danas skoro pa svakidasnja pojava.. drugo je npr. grad.. da se zenska tako skine u sred grada i da se sece okolo - to bi zbilja bilo naprimjereno. ovakoje to meni nesto normalno..
umjesto da te mame-kokosi kokodacu okolo, trebale bi svoju djecu nauciti pristojnom ponasanju.. zapravo.. trebale bi se prvo one same nauciti nekoj kulturi, komentirati nekoga na taj nacin zbilja nije pristojno.
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.
Ja sam prije par lita imala drugačije iskustvo, na zatonskoj plaži nedaleko od zadra... ovdje su u toplesu bile dvije babe, jedna je bila u tangama, a druga u jednodijelnom kostimu na tangu... oči su me bolile![]()
Pa eto ja nisam za toplese na javnim plažama... malo se udalji i radi što hoćeš.
"Odi et amo. Quare id fatiam, fortase requiris.
Nestio, sed fieri sentio et excrucior."
Lipo je viditi mlado tijelo, ali ja ne želim gledati na plaži roj baba u toplesu...
... a iskreno ne bi volila da se tako ponašaju ni moja mama, ni sestra itd, pa eto jednostavno nisam za to.
"Odi et amo. Quare id fatiam, fortase requiris.
Nestio, sed fieri sentio et excrucior."