Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Društvena
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Društvena Raspravljate o temi Ubijanje životinja, lov u Znanost forumu; u čemu je to fora, ja ne kužim kako neko može ići u lov i ubijati jelene, srne ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 01-03-07, 00:05   #1 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,344
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan
Ubijanje životinja, lov

u čemu je to fora, ja ne kužim kako neko može ići u lov i ubijati jelene, srne i ostale životinje, di oni tu vide zabavu?
Kristijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-03-07, 00:10   #2 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,428
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan
Re: Ubijanje životinja, lov

Pa zar ne idu u lov za hranu? Pa nije samo otić u mesara i kupit.
ice je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-03-07, 00:11   #3 (permalink)
Administrator

Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

jedna stvar je lov za hranu, a druga je stvar koji to rade iz zabave
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-03-07, 00:19   #4 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 24-01-07
Godina: 27
Poruka: 1,829
Neptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Neptune

Citat:
Pravi autor: Kristijan Pogledaj Poruke
u čemu je to fora, ja ne kužim kako neko može ići u lov i ubijati jelene, srne i ostale životinje, di oni tu vide zabavu?
Bolesni umovi Ne znam sto je tu zabavno, a i uzbudljivo pucat u nenaoružane mete. Ako im je do takve zabave (ili sporta kako neki debili tvrde) neka pucaju jedan na drugoga.
Odgovori sa citatom
Star 01-03-07, 00:23   #5 (permalink)
Administrator

to za mene uopće nije sport i gade mi se ljudi koji sudjeluju u lovu
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-03-07, 00:35   #6 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 36
Poruka: 3,661
Wolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavan

Što ja znam, meni taj lov dođe kao uzgoj životinja na otvorenom. Ipak se navodno lovci brinu za te životinje pa onda vide koliko ih se može ubiti pa si ih onda ustrijele i pojedu... Ne vidim ništa puno nehumanije u tome nego u normalnom uzgoju stoke (štoviše možda bi bilo i obrnuto).

Da povučem paralelu sa uzgojem stoke- mesojed sam, ali se ne bih prijavio za rad u klaonici; sad nisam ni spreman osuditi lovce kao krvoždne barbare, ali to nije nešto čime bih se bavio...
Odgovori sa citatom
Star 01-03-07, 07:52   #7 (permalink)
SDSS president

Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 650
Apoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masi

moj stari se bavio lovom i bio u lovačkom društvu, ne smiješ sam tak doć u šumu
i počet ubijat. prvo provjeriš koje su životinje u lovostaju, a koje nisu, zatim provjeriš
koje su se životinje previše razmnožile i koliko treba odstrijeliti. lovci i pomažu
životinjam nije da ih samo love(po zimi ih hrane). najgori su oni turisti lovci, koji dođu, ubiju životinje, uslikaju se s njima i odu nazad.
životinje ubijaju i šumari, da bi se održala ravnoteža. nekad se zajednica dogovori sa lovcima da odstrijele dio neke vrste jer
se previše razmnoži i počne praviti probleme (kod moje bake je pola zasijanih polja uništeno zbog divljih svinja)

Ja sam za to da se životinje ubijaju i potrebe, ne iz zabave
Apoljon je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-03-07, 08:11   #8 (permalink)
Starter

Datum registracije: 24-02-07
Poruka: 28
Anavi se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Anavi

Znaš između ostalog zbog čega lovci hrane životinje?
Da bi se jadne vratile na to mjesto i bile lakša meta za lovce....
Anavi je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-03-07, 08:30   #9 (permalink)
SDSS president

Datum registracije: 16-11-06
Apoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masi

ne smiju se ubijati po zimi, pa ih tako ni ne mogu namamiti
Apoljon je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-03-07, 11:04   #10 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 27-08-06
Godina: 23
DOGGY se izdvaja iz maseDOGGY se izdvaja iz maseDOGGY se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku DOGGY Pošalji poruku preko MSN-a korisniku DOGGY

Citat:
Pravi autor: ice Pogledaj Poruke
Pa zar ne idu u lov za hranu? Pa nije samo otić u mesara i kupit.
bravo ti... a kaj mislis kak dojde to meso u mesnicu??? mislim zbilja...
DOGGY je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: lov, ubijanje zivotinja

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 18:33.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103