| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Ubijanje životinja, lov u Znanost forumu; u čemu je to fora, ja ne kužim kako neko može ići u lov i ubijati jelene, srne ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #4 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Ubijanje životinja, lov Citat:
Ne znam sto je tu zabavno, a i uzbudljivo pucat u nenaoružane mete. Ako im je do takve zabave (ili sporta kako neki debili tvrde) neka pucaju jedan na drugoga.
__________________ Pliiiz CP - Pimp my ride | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 36
Poruka: 3,661
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ubijanje životinja, lov Što ja znam, meni taj lov dođe kao uzgoj životinja na otvorenom. Ipak se navodno lovci brinu za te životinje pa onda vide koliko ih se može ubiti pa si ih onda ustrijele i pojedu... Ne vidim ništa puno nehumanije u tome nego u normalnom uzgoju stoke (štoviše možda bi bilo i obrnuto). Da povučem paralelu sa uzgojem stoke- mesojed sam, ali se ne bih prijavio za rad u klaonici; sad nisam ni spreman osuditi lovce kao krvoždne barbare, ali to nije nešto čime bih se bavio...
__________________ The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he did not exist - The usual suspects |
| | |
| | #7 (permalink) |
| SDSS president Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 650
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ubijanje životinja, lov moj stari se bavio lovom i bio u lovačkom društvu, ne smiješ sam tak doć u šumu i počet ubijat. prvo provjeriš koje su životinje u lovostaju, a koje nisu, zatim provjeriš koje su se životinje previše razmnožile i koliko treba odstrijeliti. lovci i pomažu životinjam nije da ih samo love(po zimi ih hrane). najgori su oni turisti lovci, koji dođu, ubiju životinje, uslikaju se s njima i odu nazad. životinje ubijaju i šumari, da bi se održala ravnoteža. nekad se zajednica dogovori sa lovcima da odstrijele dio neke vrste jer se previše razmnoži i počne praviti probleme (kod moje bake je pola zasijanih polja uništeno zbog divljih svinja) Ja sam za to da se životinje ubijaju i potrebe, ne iz zabave |
| | |
![]() |
| Tagovi: lov, ubijanje zivotinja |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:33.

Ne znam sto je tu zabavno, a i uzbudljivo pucat u nenaoružane mete. Ako im je do takve zabave (ili sporta kako neki debili tvrde) neka pucaju jedan na drugoga.