| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ekonomija Raspravljate o temi forex u Znanost forumu; što mislite o forexu ljudi meni je to nekako primamljivo kad vidim brojke konkretno sam gledao finanzasforex sam kak doći ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #4 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 23-02-08
Poruka: 22
![]() | Citat:
Strava stvar, napeto, nije za slabe živce. Najbolje ti je ne ulagati ono što nisi spreman portrošiti ili riskirati prvih par puta. Ali većina accounta ti ima virtualan novac pa možeš vježbati do mile volje. Vidi malo za besplatne knjige na ovom siteu forex....hr ![]() Sretno!
__________________ Online Klađenje | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-11-07 Lokacija: rijeka-bjelovar Godina: 24
Poruka: 77
![]() | Re: forex e ovi rade za tebe ja sam uplatim sad za početak 100$ (al to moram u sloveniju ić) i mjesečno iam oklo 10-15% koje sam vrtim bar sam taki odgovor dobio od njih biti savijet naravno postoje rizici |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 03-03-08 Godina: 28
Poruka: 2
![]() | Re: forex Nemoraš ići u sloveniju ja sam iz Hrvatske i u FFX sam od početka 2 mjeseca jučer sam dobio prvu kamatu za drugi mjesec koji je napravio 19 posto. a evo i što vam ja mogu pomoć u vezi ovog programa ja ću vas obavještavati kako mi ide a evo nakon uplate sam primio i datum aktivacije je bio 05.02 tako da idemo dalje a vama koji ste malo više zainteresirani za krenuti u ovaj posao evo vam sve upute koje sam poslao jednom prijatwelju nakon što se on ulogirao na www.finanzasforex.com/strazica Vi izvršite transver preko banke sa svojeg deviznog računa na onaj koji imate na stranici.Najbolje vam je (tako sam i ja )da ono isprintate i odneste u banku da vam uplate na onaj račun.OBAVEZNO pod svrhu uplate neka vam upišu vaše ime i prezime i onaj vaš ID koji ste dobili prilikom ulogiranja.ako budete imali bilo kakvih problema prilikom uplate nazovite me na 00 385 91 503 92 58. JA ću vam opisati moj postupak uplate.Otišao sam u banku sa onim podacima i sa mojim Id-om da mi uplate 500 dolara na onaj račun a troškove prijenosa da snosim ja sa time da mi obavezno upišu ID a svrha uplate je internet usluge.Kada sam to obavio kada je u banci bio gotov swift izvještaj dfa je sve prošlo uredu njega sam skenirao prebacio u my documents na mom kompjutoru ulogirao se opet na stranicu kliknuo na deposit witdrawls i ispuno onaj formular i sada čekam datum aktivacije jer to sve traje do 15 dana a moj prijatelj iz zagreba je već aktiviran. Ako budes imao problema javi se ali najvažniji ti je ID i swift da prikačiš cna svoju stranicu a uz njega moraš ispuniti i ona ostala polja osim onog drugog od vrha ostaviš praznoga.Novac se vežije na 6 mj. a nakon toga ti sam odlučuješ dali ga želiš povući da ti se vrati na račun sa kojeg si uplatio ili ga želiš reinvestirati dalje.Ti možeš uplaćivati koliko hoćeš ali svaka uplata ti je vezana sama za sebe. OVO JE MEIL KOJI MI JE PRIJATELJ POSLAO NAKON SASTANKA U ZAGREBU Danas smo imali sastanak sa dva čovjeka iz Slovenije koji su bili u dukaskopiju i upoznali glavnog u FinanzForexu. Počeli su sa ovim poslom (kao poslovnom mogućnosti) prije 3 mjeseca. jedan ima oko milijun dolara investiranih kroz svoju strukturu. Mjesečno sada dobiva oko 4000 dolara. Imali smo puno pitanja, sve je razjašnjeno. Sve je OK. uskoro kreće program sigurne glavnice za velike ulagače kao i debitna kartica. Iskoristi ovo. Stvar je fenomenalna. Sto vise pricaj o ovom oko sebe. Dijeli svoj link. A OVAKO ODPRILIKE MORAŠ ISPUNITI ONU STRANICU KADA DOBIJEŠ SWIFT Onda se logirajte u svoj FFX i odite na stranicu DEPOSITS/WITHDRAWALS tamo kliknite na tipku INFORM ABOUT YOUR DEPOSIT Tada na novoj stranici prvo polje ostavite na TRANSFER CROWN GOLD Drugo polje NOTE ostavite prazno. Pod SEND DOCUMENTARY pritisnite tipku BROWSE i nađite na računalu datoteku odaberite ju stisnite OK i tada bi se trebala pojaviti u prozoru. Polje sa kalendarom ostavite kako je. u polje AMOUNT upišite 500 Pod SENDER FULL NAME upi?ite tvoje ime i prezime pod CITY upišite tvoj grad Pod COUNTRY upišite isto tvoje Pod TRANSFER No upišite Broj transvera swifta Nadam se da sam donekle pomogao kako sam ja tako i tebi govorim Pozdrav Ako treba još što javite JA sam vam otvoren da vam pomognem kako su i meni pomagali nazovite me na 091 503 92 58 i ja ću vam sve objasniti kako sam ja počeo ili mi pišite na marin.radovanovic@du.htnet.hr |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-11-07 Lokacija: rijeka-bjelovar Godina: 24
Poruka: 77
![]() | Re: forex Ma ja sve to znam ali ti je manji postotak za transfer novca i drugo ovi te naši ne ganjaju pošto slovenci ne šalju podatke poreznoj. Svrha uplate vani je da ne plaćaš porez državi i da te ne ganjanju radi uplate u offshore kompanije |
| | |
![]() |
| Tagovi: forex |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:04.