Stranica 1 od 6 123456 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 56

forex

Raspravljate o temi forex u Ekonomija forumu, dio Znanost foruma; što mislite o forexu ljudi meni je to nekako primamljivo kad vidim brojke konkretno sam gledao finanzasforex sam kak doći ...

Regularni forumaš Avatar od korisnika klostrobuster
    Datum registracije
    07-11-07
    Starost
    28
    Poruka
    254
    Liked
    0 times

forex

što mislite o forexu ljudi meni je to nekako primamljivo kad vidim brojke
    konkretno sam gledao finanzasforex sam kak doći do njih?

Uvaženi forumaš Avatar od korisnika Iochannes
    Datum registracije
    27-10-06
    Poruka
    798
    Liked
    0 times

Re: forex

Primamljivo?

Ti nisi čuo za Eduarda Nodila?

I Riječku banku?
    I Bayerische Landesbank?

Lingua ligata tibi multos adquirit amicos!!

Datum registracije
    07-11-07
    Starost
    28
    Poruka
    254
    Liked
    0 times

a normalno da svuda postoje rizici, al što je rizik veći to je i dobit veća, što ne?
    probat ću sa 100 bucks pa da vidimo kaj će bit

Regularni forumas Avatar od korisnika webmacho
    Datum registracije
    23-02-08
    Poruka
    96
    Liked
    0 times

Wink Re: forex

Citat Pravi autor: klostrobuster Pogledaj Poruke
    što mislite o forexu ljudi meni je to nekako primamljivo kad vidim brojke
    konkretno sam gledao finanzasforex sam kak doći do njih?

Strava stvar, napeto, nije za slabe živce.
    Najbolje ti je ne ulagati ono što nisi spreman portrošiti ili riskirati prvih par puta.
    Ali većina accounta ti ima virtualan novac pa možeš vježbati do mile volje. Vidi malo za besplatne knjige na ovom siteu forex....hr

Sretno!

Datum registracije
    07-11-07
    Starost
    28
    Poruka
    254
    Liked
    0 times

e ovi rade za tebe ja sam uplatim sad za početak 100$ (al to moram u sloveniju ić) i mjesečno iam oklo 10-15% koje sam vrtim bar sam taki odgovor dobio od njih biti savijet naravno postoje rizici

Banned
    Datum registracije
    03-03-08
    Starost
    32
    Poruka
    2
    Liked
    0 times

Nemoraš ići u sloveniju ja sam iz Hrvatske i u FFX sam od početka 2 mjeseca jučer sam dobio prvu kamatu za drugi mjesec koji je napravio 19 posto.

a evo i što vam ja mogu pomoć u vezi ovog programa ja ću vas obavještavati kako mi ide a evo nakon uplate sam primio i datum aktivacije je bio 05.02 tako da idemo dalje a vama koji ste malo više zainteresirani za krenuti u ovaj posao evo vam sve upute koje sam poslao jednom prijatwelju nakon što se on ulogirao na www.finanzasforex.com/strazica

Vi izvršite transver preko banke sa svojeg deviznog računa na onaj koji
    imate na stranici.Najbolje vam je (tako sam i ja )da ono isprintate i
    odneste u banku da vam uplate na onaj račun.OBAVEZNO pod svrhu uplate neka
    vam upišu vaše ime i prezime i onaj vaš ID koji ste dobili prilikom
    ulogiranja.ako budete imali bilo kakvih problema prilikom uplate nazovite me
    na 00 385 91 503 92 58. JA ću vam opisati moj postupak uplate.Otišao sam u
    banku sa onim podacima i sa mojim Id-om da mi uplate 500 dolara na onaj
    račun a troškove prijenosa da snosim ja sa time da mi obavezno upišu ID a
    svrha uplate je internet usluge.Kada sam to obavio kada je u banci bio gotov
    swift izvještaj dfa je sve prošlo uredu njega sam skenirao prebacio u my
    documents na mom kompjutoru ulogirao se opet na stranicu kliknuo na deposit
    witdrawls i ispuno onaj formular i sada čekam datum aktivacije jer to sve
    traje do 15 dana a moj prijatelj iz zagreba je već aktiviran.
    Ako budes imao problema javi se ali najvažniji ti je ID i swift da prikačiš
    cna svoju stranicu a uz njega moraš ispuniti i ona ostala polja osim onog
    drugog od vrha ostaviš praznoga.Novac se vežije na 6 mj. a nakon toga ti sam
    odlučuješ dali ga želiš povući da ti se vrati na račun sa kojeg si uplatio
    ili ga želiš reinvestirati dalje.Ti možeš uplaćivati koliko hoćeš ali svaka
    uplata ti je vezana sama za sebe.
    OVO JE MEIL KOJI MI JE PRIJATELJ POSLAO NAKON SASTANKA U ZAGREBU

Danas smo imali sastanak sa dva čovjeka
    iz Slovenije koji su bili u dukaskopiju
    i upoznali glavnog u FinanzForexu.

Počeli su sa ovim poslom (kao poslovnom
    mogućnosti) prije 3 mjeseca. jedan ima
    oko milijun dolara investiranih kroz
    svoju strukturu. Mjesečno sada dobiva
    oko 4000 dolara.

Imali smo puno pitanja, sve je razjašnjeno.
    Sve je OK. uskoro kreće program sigurne
    glavnice za velike ulagače kao i
    debitna kartica.
    Iskoristi ovo. Stvar je fenomenalna.
    Sto vise pricaj o ovom oko sebe.
    Dijeli svoj
    link.

A OVAKO ODPRILIKE MORAŠ ISPUNITI ONU STRANICU KADA DOBIJEŠ SWIFT

Onda se logirajte u svoj FFX i odite na stranicu
    DEPOSITS/WITHDRAWALS
    tamo kliknite na tipku
    INFORM ABOUT YOUR DEPOSIT

Tada na novoj stranici prvo polje ostavite na
    TRANSFER CROWN GOLD

Drugo polje NOTE ostavite prazno.

Pod SEND DOCUMENTARY pritisnite
    tipku BROWSE i nađite na računalu
    datoteku odaberite ju
    stisnite OK i tada bi se trebala
    pojaviti u prozoru.

Polje sa kalendarom ostavite kako je.

u polje AMOUNT upišite
    500

Pod SENDER FULL NAME upi?ite
    tvoje ime i prezime
    pod CITY upišite
    tvoj grad

Pod COUNTRY upišite
    isto tvoje

Pod TRANSFER No upišite
    Broj transvera swifta
    Nadam se da sam donekle pomogao kako sam ja tako i tebi govorim
    Pozdrav
    Ako treba još što javite
    JA sam vam otvoren da vam pomognem kako su i meni pomagali nazovite me na 091 503 92 58 i ja ću vam sve objasniti kako sam ja počeo ili mi pišite na marin.radovanovic@du.htnet.hr

Datum registracije
    07-11-07
    Starost
    28
    Poruka
    254
    Liked
    0 times

Ma ja sve to znam ali ti je manji postotak za transfer novca i drugo ovi te naši ne ganjaju pošto slovenci ne šalju podatke poreznoj. Svrha uplate vani je da ne plaćaš porez državi i da te ne ganjanju radi uplate u offshore kompanije

Banned
    Datum registracije
    03-03-08
    Starost
    32
    Poruka
    2
    Liked
    0 times

evo samo sam vas htio obavjestiti da ovaj program radi normalno da je u trećem mjesecu tj. do 27.03 napravio oko 16 posto i da uplate iz Hrvatske teču bez problema

Starter
    Datum registracije
    05-06-08
    Poruka
    3
    Liked
    0 times

Pregledom statistike proteklih 4 godine uspješnosti trgovanja osoba koje nisu edukacirane o Forex burzi ( koje zahtjeva barem 1 godinu Vašeg vremena) 96 % takvih, privatnih investitora (tradera) gubi kompletan iznos u roku od 1 mjesec! Kako spriječiti gubitak?
    1. Edukacija ( 5 sati dnevno, 12 mjeseci ) = nekoliko 1000 USD
    2. Da vam profesionalci (brokeri) "okreču" novac...kupuju i prodaju za vas i rade +
    Prednost (pod 2.) što možete startati odmah te zarađivati.
    Problem: koga odabrati jer na internetu, iz osobnog iskustva znam, 99% o Forexu su loši proizvodi, neki su povezani s pranjem novaca, neki loši privatni brokeri a ono što je dobro nečete uspijeti prepoznati zbog premalenog iskustva tj. predznanja (od šume se ne vidi drveće).Definitivno Forex burza. Dobit največih svijetskih banaka je na Forex burzi 70% od ukupne dobiti!-izvor New York Times.
    Ali BANKE imaju dealing desk brokere, školovane, sa iskustvom...
    Preporuka: Otvorite demo na http://croatria.zulutrade.com. Brojke ne lažu...samo ljudi.
    Najbolji brokeri svih svjetskih burza uživo brinu se da zaradite barem 30% na Vaš novac mjesečno i to potpuno besplatno, bez naknade. Što se tiče edukacije: otkud početi učiti, kako i zašto? Rado ću Vam pomoći da ne trošite previše Vašeg novca na SCAM. Ne vjerujte multilevelima oni traju samo godinu- dvije! Dealing desk brokeri nisu Bogovi, samo ljudi koji imaju znanje i iskusvo. Pitajte na forumu ili na mail: croatia.zulutrade@gmail.com Smanjti rizik i maximizirati dobit je moj a nadam se i Vaš cilj a

Akademik Foruma Avatar od korisnika tzukius
    Datum registracije
    11-10-05
    Poruka
    4,991
    Liked
    4 times

Citat Pravi autor: croatiazultrade Pogledaj Poruke
    Pregledom statistike proteklih 4 godine uspješnosti trgovanja osoba koje nisu edukacirane o Forex burzi ( koje zahtjeva barem 1 godinu Vašeg vremena) 96 % takvih, privatnih investitora (tradera) gubi kompletan iznos u roku od 1 mjesec! Kako spriječiti gubitak?
    1. Edukacija ( 5 sati dnevno, 12 mjeseci ) = nekoliko 1000 USD
    2. Da vam profesionalci (brokeri) "okreču" novac...kupuju i prodaju za vas i rade +
    Prednost (pod 2.) što možete startati odmah te zarađivati.
    Problem: koga odabrati jer na internetu, iz osobnog iskustva znam, 99% o Forexu su loši proizvodi, neki su povezani s pranjem novaca, neki loši privatni brokeri a ono što je dobro nečete uspijeti prepoznati zbog premalenog iskustva tj. predznanja (od šume se ne vidi drveće).Definitivno Forex burza. Dobit največih svijetskih banaka je na Forex burzi 70% od ukupne dobiti!-izvor New York Times.
    Ali BANKE imaju dealing desk brokere, školovane, sa iskustvom...
    Preporuka: Otvorite demo na http://croatria.zulutrade.com. Brojke ne lažu...samo ljudi.
    Najbolji brokeri svih svjetskih burza uživo brinu se da zaradite barem 30% na Vaš novac mjesečno i to potpuno besplatno, bez naknade. Što se tiče edukacije: otkud početi učiti, kako i zašto? Rado ću Vam pomoći da ne trošite previše Vašeg novca na SCAM. Ne vjerujte multilevelima oni traju samo godinu- dvije! Dealing desk brokeri nisu Bogovi, samo ljudi koji imaju znanje i iskusvo. Pitajte na forumu ili na mail: croatia.zulutrade@gmail.com Smanjti rizik i maximizirati dobit je moj a nadam se i Vaš cilj a
    jojks... pa jesi ti završio osnovnu uopće, poradi na pravopisu

naime... što se Forex-a tiče, i što se tiče mojeg skromnog znanja sa efzg-a () treba biti oprezan...

forex je za one koji su malo stariji, legalan šverc devizama. ne znam dal se tko sjeća u vrijeme rata onih švercera (marke, marke...) po placu kak prodaju 'devize'. taj način trgovanja je bio ilegalan kako tada ,tako i danas jer po zakonu o HNB-u trgovina devizama dozvoljena je samo ovlaštenim institucijama

no, to ne znači da je forex ilegalan jer kao takav ne bi postojao već više godina... treba samo paziti jer je devizno tržište isto ili čak i više rizično od tržišta VP , a dobro znate (oni koji su ikad ulagali [ne računajući JPD] znaju to) da se ulaže SAMO kada je osigurana budućnost

iskreno, ja nisam još počeo sa forexom jer sam oprezan sa ulaganjima za razliku od naivaca i nepismenjaka koji misle da su profesionalni financijski savjetnici suvišni u tom poslu i koji dižu kredite da bi kupili dionice i onda je država kriva kad postanu sirotinja

preporučam ipak da se držite investicijskih fondova, potpune brokerske usluge ili malog poduzetništva jer ulaganja na financijskom tržištu nisu za one koji nisu potpuno obrazovani o njemu

hvala na čitanju
    Bolje desnica nego prknenica!

Stranica 1 od 6 123456 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku