Opa, kad je njemu kriza, onda je valjda stzvarno kriza. Auuu baš mi ga žao!!![]()
Raspravljate o temi By by Konzum u Ekonomija forumu, dio Znanost foruma; Kako bi se reklo "gdje ima dima ima i vatre", jel to naš super uspješni tajkunčić zagrizao preveliki kolač i ...
Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.
Opa, kad je njemu kriza, onda je valjda stzvarno kriza. Auuu baš mi ga žao!!![]()
Muči njega 2011. trenutno zbog financ. obveza, pa si misli bolje kanarinac u ruci nego vrana na grani.
Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.
ja neznam zašto njega niko nevoli, dao ljudima da rade, u našim krajevima moraš povući vezu da bi radio u konzumu, dobro nije bajno ali naspram malih privatnika koji imaj trgovine raditi kod njega je lutija.
mudra izreka
Ja ga ne volim gledat kad mi proletava kraj kuce sa svojim helicem
Nisam kršten ali sam cijepljen
<<Zeitgeist movement>>
vjerujem svojoj sestični koja je radila kod privatnika, pa se sad uspijela ubaciti u konzum. tamo nije imala prekovremo, ni slobodni dan, nije mogla dobiti slobodni dan da ide kod lječnika, sranje teško uglavnom. i kaže mi da joj je super u konzumu. i kad je konzum kupio sve alastore u slavoniji (u staroj firmi smo radili za njih) ljudi su ostali raditi za konzum, i svi su govorili da im je puno bolje od kad su pod konzumom.
mudra izreka
ako si radio prije i bio u govnima do grla i sad pređeš na novo mjesto gdje si u govnima samo do koljena onda je razumljivo takvo razmišljanje
ali daleko je konzum od poštenog poduzetnika
mudra izreka
slažem se mentol
samo sam stavio usporedbu da bi plastičnije opisao stanje općenito u trgovačkim lancima.