| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ekonomija Raspravljate o temi stambena šednja u Znanost forumu; Pa sad da bi se dobio stambeni kredit sa hipotekom na nekretninu više uopće nije problem dobiti kamatu 5% ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Nježni predator | Re: stambena šednja Pa sad da bi se dobio stambeni kredit sa hipotekom na nekretninu više uopće nije problem dobiti kamatu 5% bez obzira na stambenu štednju, jedino što tvoje učešće mora biti 25%. Odnosno procjenjena nekretnine mora biti 30% veća od taženog kredita.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 31-10-06
Poruka: 90
![]() ![]() | Re: stambena šednja i pripazite na jednu caku ako otvarate stambenu samo radi stednje ja npr sam je uplatio samo da bi maka lovu od sebe ) i ja objasnjavam to ovome u banci i on meni nonstop kredit blblablalb i ja recem da namjeravam uplatit 5k kn godisnej radi poticaja i pokupit to na kraju 5 god i on meni racuna 10 k eura ugvor i na to placas 100 eura naknade za sklapanje znaci zakida te u startu za 60 eura jer da uplacujes 5k kn na god na 5 god to je nekakvih 4 k eura znaci 40 eura naknade samo sta on odma u to uracunava iznos kredita koji mi trenutno nije zanimljiv a ako ga ocete lako vi promjenite iznos police i platite ostatak naknade inace i ja se slazem da su fondovi zanimljiviji tako da ne namjeravam preko 5k kn god stavljat u stambenu a ostatak sta ustedin na fondove trenutno sam u proucavanju ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: stambena stednja, stednja |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:46.

)