Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Filmovi
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Filmovi Raspravljate o temi cijene u videoteci u Kultura i Zabava forumu; Uglavnom danas sam isa vratit film,uzea sam ga u cetvrtak al ga nisam vratia sutradan nego sam ga ostavia ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 25-12-07, 01:14   #1 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-12-07
Poruka: 1,178
RizLA ima ono neštoRizLA ima ono neštoRizLA ima ono neštoRizLA ima ono neštoRizLA ima ono neštoRizLA ima ono nešto
cijene u videoteci

Uglavnom danas sam isa vratit film,uzea sam ga u cetvrtak al ga nisam vratia sutradan nego sam ga ostavia preko vikenda da ga pogledam jos jednom,i sad ga vracam ja danas racunam naplatit ce mi 2 dana (cetvrtak>petak i petak>ponediljak) kad ono wtf lik "42kn YO" ja gledam uf prika skupo to ,jos mu redovito dolazim u videoteku i zna me dobro al svaki put kad ja dodem vracat film uvik je nesto nadrkan i ka da ima neki kurac protiv mene,prije toga me prca radi 2 jebene kune kad mi je trebalo nesto isprintat.. u toj istoj videoteci ...
+ prije nego sta sam isa ca lik kao zapisat cu te duzan si mi 14kn,ja dobro

Koliko su vam cijene filmova kad iznajmljujete?
Jel imate kakve popuste preko vikenda, za blagdane ?
Kako se odnose clanovi videoteke prema vama ?

sorry ako je bila ista tema,novi sam ode
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-12-07, 01:46   #2 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 13-04-07
Godina: 19
Poruka: 324
jaiopetja se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku jaiopetja
Re: cijene u videoteci

kod mene u videoteci lik posudi film da ga nemoras vratit, cijena 10-20 kn, ovisi ako je film noviji.(trajna posudba).
Odgovori sa citatom
Star 25-12-07, 13:14   #3 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 07-11-06
Godina: 20
Poruka: 1,030
lotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznat

nisam bio u videteci već barem godinu dana, kad sam išao bilo je 10kn dvd, ako uzmeš 3, četvrti je besplatan i možeš ih imat doma 3 dana
što se tiče usluge, nisam nikad imao problema
lotr0510 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-12-07, 14:26   #4 (permalink)
Starter

Datum registracije: 17-12-07
Poruka: 8
Antena se izdvaja iz mase

da i meni nešto slično.
nikad nije bilo problema sa uslugom, 10 kn dvd i četvrti besplatan, ali za svaki dan zakašnjenja ti naplaćuje, platiš i nikom ništa
Antena je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-12-07, 15:52   #5 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 14-05-06
Godina: 25
Poruka: 532
grim se izdvaja iz mase

meni je dvd malo skuplji. vikend je 15 kuna. ali uvijek dobivaju prvi novije filmove, "osoblje" je vise nego ok, tako da mi nije problem dat tu lovu. malo stariji filmovi su 12 kn
Odgovori sa citatom
Star 25-12-07, 21:28   #6 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 15,885
daidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijama
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

U životu nisam bio učlanjen u videoteku, mada smo znali skupno posuditi filmove pa maraton kod nekog nabaciti

A što se tiče kazni većinom su bili sretni kad dobiju film nazad pa nisu inzistirali, ne znam kako je sad

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-12-07, 22:00   #7 (permalink)
mab
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 23-11-06
Godina: 21
Poruka: 2,944
mab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mab

ovu godinu u drugom mjesesu sam posudio film i drugi ga dan vratio i kurvetina nije to zabilježila u komp i sad mi piše da još nisam vratio film, u toj videoteci nemislim više u životu posuđivat...
Odgovori sa citatom
Star 25-12-07, 22:07   #8 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 11-10-05
Poruka: 2,695
tzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu auru

mah... videoteke mi nikad nisu ležale zbog budala koje obično rade u njima... izuzev kvartovske koja kad je propala djelila filmove za 10 kuna po kazeti... ja odma uzo dva
Odgovori sa citatom
Star 25-12-07, 23:19   #9 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-11-07
Poruka: 1,184
macor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku macor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku macor

oko kolko se krecu clanarine...
Odgovori sa citatom
Star 25-12-07, 23:21   #10 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 11-10-05
Poruka: 2,695
tzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu auru

kod mene bilo sve besplatno, samo doneseš osobnu i učlanjen si
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: filmovi, piz, videotekawww

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:18.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103