| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filmovi Raspravljate o temi cijene u videoteci u Kultura i Zabava forumu; Uglavnom danas sam isa vratit film,uzea sam ga u cetvrtak al ga nisam vratia sutradan nego sam ga ostavia ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: peanuts and penis gigantica
Poruka: 1,178
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | cijene u videoteci Uglavnom danas sam isa vratit film,uzea sam ga u cetvrtak al ga nisam vratia sutradan nego sam ga ostavia preko vikenda da ga pogledam jos jednom,i sad ga vracam ja danas racunam naplatit ce mi 2 dana (cetvrtak>petak i petak>ponediljak) kad ono wtf lik "42kn YO" ja gledam uf prika skupo to ,jos mu redovito dolazim u videoteku i zna me dobro al svaki put kad ja dodem vracat film uvik je nesto nadrkan i ka da ima neki kurac protiv mene,prije toga me prca radi 2 jebene kune kad mi je trebalo nesto isprintat.. u toj istoj videoteci ...+ prije nego sta sam isa ca lik kao zapisat cu te duzan si mi 14kn,ja dobro ![]() Koliko su vam cijene filmova kad iznajmljujete? Jel imate kakve popuste preko vikenda, za blagdane ? Kako se odnose clanovi videoteke prema vama ?sorry ako je bila ista tema,novi sam ode ![]()
__________________ Harold: Dude, we're so high right now! Kumar: We're not low! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 07-11-06 Godina: 20
Poruka: 1,030
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: cijene u videoteci nisam bio u videteci već barem godinu dana, kad sam išao bilo je 10kn dvd, ako uzmeš 3, četvrti je besplatan i možeš ih imat doma 3 dana što se tiče usluge, nisam nikad imao problema |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 14-05-06 Godina: 25
Poruka: 532
![]() | Re: cijene u videoteci meni je dvd malo skuplji. vikend je 15 kuna. ali uvijek dobivaju prvi novije filmove, "osoblje" je vise nego ok, tako da mi nije problem dat tu lovu. malo stariji filmovi su 12 kn
__________________ "... I love you just a little bite less then Pearl Harbor sucked...I need you just as much as Matt Damon needs acting classes..." |
| | |
| | #6 (permalink) |
| charolastra | Re: cijene u videoteci U životu nisam bio učlanjen u videoteku, mada smo znali skupno posuditi filmove pa maraton kod nekog nabaciti A što se tiče kazni većinom su bili sretni kad dobiju film nazad pa nisu inzistirali, ne znam kako je sad
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #7 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: cijene u videoteci ovu godinu u drugom mjesesu sam posudio film i drugi ga dan vratio i kurvetina nije to zabilježila u komp i sad mi piše da još nisam vratio film, u toj videoteci nemislim više u životu posuđivat... ![]()
__________________ Kada se kunem majkom možda lažem.... ali kada kažem "oca mi" onda govorim istinu, majke mi ! |
| | |
| | #8 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,695
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: cijene u videoteci mah... videoteke mi nikad nisu ležale zbog budala koje obično rade u njima... izuzev kvartovske koja kad je propala djelila filmove za 10 kuna po kazeti... ja odma uzo dva ![]()
__________________ Na ovom forumu nema slobode govora... post mi je obrisan bez razloga, nekom nije pasalo... |
| | |
| | #10 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,695
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: cijene u videoteci kod mene bilo sve besplatno, samo doneseš osobnu i učlanjen si ![]()
__________________ Na ovom forumu nema slobode govora... post mi je obrisan bez razloga, nekom nije pasalo... |
| | |
![]() |
| Tagovi: filmovi, piz, videotekawww |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:18.

,jos mu redovito dolazim u videoteku i zna me dobro al svaki put kad ja dodem vracat film uvik je nesto nadrkan i ka da ima neki kurac protiv mene,prije toga me prca radi 2 jebene kune kad mi je trebalo nesto isprintat.. u toj istoj videoteci ...
?