| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filmovi Raspravljate o temi koji je ovo film? u Kultura i Zabava forumu; Citat: Pravi autor: daka Jel neko zna ime filma, naš prijevod je bio maturalni izlet znaš li više informacija? ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-05-07 Godina: 26
Poruka: 40
![]() | maturalni izlet znaš li više informacija? možda koliko je otrpilike star ili možeš opisati film malo bolje osim što si spomenuo star trek klinca? pokušao sam ga pronaći pa ne ide, zato pitam. radi li se o običnom izletu ili maturalnom putovanju? Zadnji Uredio Bucephalus : 05-12-07 u 13:47. |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
Poruka: 3,501
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koji je ovo film? Maturalni izlet tako je bio preveden film a sad se ne sjećam ja točno jer se radilo o običnom izletu ili maturalnom, znam još na početku da su napravili neko sranje sa kasetom neka ženska je trebala pjevati neku pjesmu na playback a onda su oni ubacili neku drugu pjesmu, i još jedne stvari se sjećam da su jednom profesoru u bombonjeru stavili alkohol da ga napiju, to je otprilike to
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
| | #13 (permalink) |
![]() | koji je ovo film? pokušao sam ga tražiti i nije išlo. nisam ga gledao a očito je taj "prijevod" zapravo prilagođeni naziv a pokušao sam ga naći na par načina koji su obično uspješni. ne ide. a po opisu mi se ne čini kao film za pamćenje. još bi ga se dalo pronaći da znaš nekog glumca (bilo bi dovoljno da ti je poznat iz nekog drugog filma) ali to su već komplikacije. ali na taj način bi ga sam mogao pronaći na imdb-u. |
| | |
| | #14 (permalink) | ||
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koji je ovo film? Citat:
![]()
| ||
| | |
| | #15 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koji je ovo film? Senior Trip (1995) evo našo sam ga, sjetio sam se filma u kojem je glumio jedan lik i onda naravno imdb ...
| |
| | |
| | #16 (permalink) |
![]() | Re: koji je ovo film? evo ga baš na RTL-u pa sam se sjetio da si ga tražio. sada vidim da si ga i pronašao. čini mi se onako, loš. a, fora ti je avatar. jesi li ga sam sklepal? mislim, ovaj dio sa pahuljama umjesto kiše. pozzz |
| | |
| | #17 (permalink) | ||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koji je ovo film? Citat:
, a avatar je djelo majstora servanta, poz
| ||
| | |
| | #18 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 28-12-07
Poruka: 66
![]() | Re: koji je ovo film? Jel neko zna ime filma, naš prijevod je bio maturalni izlet, kad jedan razred ide na maturalni izlet i onda rade svakaka sranja, u filmu je bio neki lik koji je glumio ko da je u star treku i imo je neku lutku za pomoćnicu koju je vuko sa sobom __________________ Enemy of my enemy is my friend! Who dares, wins! Semper Fi! ______________________________________________ Taj film je bas zakon ![]() Gledo sam ga nedavno na RTL-u Onaj bolesni hipi kao vozac... SUPER JE FILM ![]()
__________________ My signature is all about WoW . Zadnji Uredio wonderwall : 29-12-07 u 11:26. |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: koji je ovo film? help! lud film u petak u noči na htv bio:. lika ispituje murija o nekoj mrtvoj djevojci.. a on mulja predobro.. inače je alkos s nekim poremečajem! tolko se samo sječam jer sam ija alkos XD
__________________ Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život. |
| | |
![]() |
| Tagovi: film, je ovo, koji |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 2 (1 članova i 1 gosta) | |
| Mr.Sarcastic |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:34.

My signature is all about WoW

Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.