Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Filmovi
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Filmovi Raspravljate o temi koji je ovo film? u Kultura i Zabava forumu; Citat: Pravi autor: daka Jel neko zna ime filma, naš prijevod je bio maturalni izlet znaš li više informacija? ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 05-12-07, 13:40   #11 (permalink)
Starter

Datum registracije: 08-05-07
Godina: 26
Poruka: 40
Bucephalus se izdvaja iz mase
maturalni izlet

Citat:
Pravi autor: daka Pogledaj Poruke
Jel neko zna ime filma, naš prijevod je bio maturalni izlet
znaš li više informacija? možda koliko je otrpilike star ili možeš opisati film malo bolje osim što si spomenuo star trek klinca?
pokušao sam ga pronaći pa ne ide, zato pitam.

radi li se o običnom izletu ili maturalnom putovanju?

Zadnji Uredio Bucephalus : 05-12-07 u 13:47.
Bucephalus je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-12-07, 14:54   #12 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 02-06-06
Godina: 22
Poruka: 3,501
daka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masi
Re: koji je ovo film?

Maturalni izlet tako je bio preveden film a sad se ne sjećam ja točno jer se radilo o običnom izletu ili maturalnom, znam još na početku da su napravili neko sranje sa kasetom neka ženska je trebala pjevati neku pjesmu na playback a onda su oni ubacili neku drugu pjesmu, i još jedne stvari se sjećam da su jednom profesoru u bombonjeru stavili alkohol da ga napiju, to je otprilike to
daka je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-12-07, 14:10   #13 (permalink)
Starter

koji je ovo film?

pokušao sam ga tražiti i nije išlo.
nisam ga gledao a očito je taj "prijevod" zapravo prilagođeni naziv a pokušao sam ga naći na par načina koji su obično uspješni. ne ide.

a po opisu mi se ne čini kao film za pamćenje. još bi ga se dalo pronaći da znaš nekog glumca (bilo bi dovoljno da ti je poznat iz nekog drugog filma) ali to su već komplikacije. ali na taj način bi ga sam mogao pronaći na imdb-u.
Bucephalus je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-12-07, 03:16   #14 (permalink)
Akademik Foruma

daka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: Bucephalus Pogledaj Poruke
pokušao sam ga tražiti i nije išlo.
nisam ga gledao a očito je taj "prijevod" zapravo prilagođeni naziv a pokušao sam ga naći na par načina koji su obično uspješni. ne ide.

a po opisu mi se ne čini kao film za pamćenje. još bi ga se dalo pronaći da znaš nekog glumca (bilo bi dovoljno da ti je poznat iz nekog drugog filma) ali to su već komplikacije. ali na taj način bi ga sam mogao pronaći na imdb-u.
Ma to sve što si ti napiso sam i ja uglavnom probo i nije išlo pa sam zato i pito vamo ako možda neko zna, tako je to kad su prilagođeni nazivi
daka je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-12-07, 14:46   #15 (permalink)
Akademik Foruma

Senior Trip (1995)

evo našo sam ga, sjetio sam se filma u kojem je glumio jedan lik i onda naravno imdb ...
daka je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-12-07, 16:52   #16 (permalink)
Starter

evo ga baš na RTL-u pa sam se sjetio da si ga tražio.

sada vidim da si ga i pronašao. čini mi se onako, loš.

a, fora ti je avatar. jesi li ga sam sklepal? mislim, ovaj dio sa pahuljama umjesto kiše.

pozzz
Bucephalus je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-12-07, 19:30   #17 (permalink)
Akademik Foruma

Citat:
Pravi autor: Bucephalus Pogledaj Poruke
evo ga baš na RTL-u pa sam se sjetio da si ga tražio.

sada vidim da si ga i pronašao. čini mi se onako, loš.

a, fora ti je avatar. jesi li ga sam sklepal? mislim, ovaj dio sa pahuljama umjesto kiše.

pozzz
Da, vidio sam na RTL-u, šta ga nisu pustili kad sam ga ja tražio , a avatar je djelo majstora servanta, poz
daka je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-12-07, 11:23   #18 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika th3_0v3rl0rd

Datum registracije: 28-12-07
Poruka: 66
th3_0v3rl0rd se izdvaja iz mase
Jel neko zna ime filma, naš prijevod je bio maturalni izlet, kad jedan razred ide na maturalni izlet i onda rade svakaka sranja, u filmu je bio neki lik koji je glumio ko da je u star treku i imo je neku lutku za pomoćnicu koju je vuko sa sobom

Taj film je bas zakon
Gledo sam ga nedavno na RTL-u
Onaj bolesni hipi kao vozac...

SUPER JE FILM

Zadnji Uredio wonderwall : 29-12-07 u 11:26.
th3_0v3rl0rd je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-01-08, 09:56   #19 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 23-08-07
Godina: 24
Poruka: 485
dzonni se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku dzonni Pošalji poruku preko MSN-a korisniku dzonni Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dzonni

help!
lud film u petak u noči na htv bio:.
lika ispituje murija o nekoj mrtvoj djevojci.. a on mulja predobro.. inače je alkos s nekim poremečajem!
tolko se samo sječam jer sam ija alkos XD
Odgovori sa citatom
Star 14-01-08, 10:27   #20 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 26-06-07
Poruka: 177
sabo se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku sabo

je to ono kaje na detektoru laži lagal, a detektor niš ne "detektira"? ak je onda je nekaj tipa lažov il tak neš slično. nemogu se sjetit sad točno
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: film, je ovo, koji

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 2 (1 članova i 1 gosta)
Mr.Sarcastic
Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:34.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114