| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filmovi Raspravljate o temi Najjača rečenica iz filma... u Kultura i Zabava forumu; Moglo bi biti interesantno čuti koja filmska rečenica je na vas ostavila utisak pa je koristite ponekad kao foru... Npr. &... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: Najjača rečenica iz filma... Frankly, my dear, I don't give a damn Mislim da svi znaju iz kojeg je to filma.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Sarcastic mr. know it all... | Re: Najjača rečenica iz filma... I'll be back! ![]() 2 meni predobre, ima još jedna ali ne mogu nać izvorni tekst ![]() Do you spend time with your family? Good. Because a man that doesn't spend time with his family can never be a real man. i Someday - and that day may never come - I'll call upon you to do a service for me. But until that day, accept this justice as gift on my daughter's wedding day.
__________________ Drop the Leash! Zadnji Uredio wonderwall : 17-03-07 u 03:24. |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,628
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najjača rečenica iz filma... Citat:
Pritom, naravno, ne mislim na: "I'll be back!" ![]()
__________________ Konačno da i ja jednu kažem | |
| | |
![]() |
| Tagovi: recenice iz filma |
« TOP 10 FILMOVA
|
Živi i mrtvi »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:22.

Pritom, naravno, ne mislim na: "I'll be back!"