| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi Naš smisao života... u Znanost forumu; koji je naš smisao ?? zašto smo rođeni ??? imamo li neku svrhu ??? Zašto pisac Camus većinom predočuje izraz filozofije ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 03-01-07
Poruka: 53
![]() | Naš smisao života... koji je naš smisao ?? zašto smo rođeni ??? imamo li neku svrhu ??? Zašto pisac Camus većinom predočuje izraz filozofije apsurda u svoja djela? Što je uopće ovdje apsurdno što se tiče našeg života? Imamo li svrhu postojati? Kakvi su naši pogledi na svijet i koliko to utječe na nas? |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 30
Poruka: 1,359
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Naš smisao života... Citat:
Ali ipak, sigurno je da život ima puno dublji smisao nego što su dobra djela. Koji? E sad, to vam ne mogu reći. Ako netko želi znati neka me kontaktira da mu dam svoj broj tekučeg računa.... ![]()
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 30
Poruka: 1,359
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Naš smisao života... Ovisi kakav si....ali kažem ti, sve ću ti podrobnije objasnit nakon što uplatiš 126.789,26 kn na moj račun. Ali požuri, ponuda vrijedi samo 2 dana od objavljivanja... ![]()
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 02-03-07
Poruka: 7
![]() | Re: Naš smisao života... Pitanje smisla zivota je meni usko vezano za pitanje nastanka coveka i uopste zivog sveta na ovoj planeti! Prema tome, ako krenemo od toga da je Bog taj koji je stvorio svet i nas u njemu (a o tome nam svedoci Biblija) onda treba da razmisljamo o smislu zivota u tom pravcu, tj. da li mozda Bog od nas nesto ocekuje i trazi! E a onda ako se u to malo udubimo i budemo iskreni u trazenju tog odgovora, shvaticemo da je jedini pravi smisao zivota u Isusu Hristu i priznanju Njega kao svog licnog Spasitelja, odnosno Nekog ko je umro za nas i nase grehe! |
| | |
| | #9 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,016
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Naš smisao života... [quote=Subrino;183132]koji je naš smisao ?? zašto smo rođeni ??? imamo li neku svrhu ??? QUOTE] Sve rođeno ima svoju svrhu i svoj cilj. Svi mi vjerujem imamo nešto što želimo postići u životu, i eto ti cilja... Sam život, osijećaj da si živ... A Camusu respect, savršena slika današnjeg društva i nebrige... Svi bi najrađe htjeli sve imati, a teško nam se potruditi ili žrtvovati, ništa neće doći samo od sebe! Sa takvim pasivnim stajalištem teško da će osoba vidjeti pravu svrhu i radost samoga života, ma kako on ponekada bijedan bio!
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care |
| | |
![]() |
| Tagovi: nas, smisao, zivota |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:48.