| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi postoji li vrag, đavo, lucifer ??? u Znanost forumu; Kako se pusti pjesma unatrag ?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #24 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: postoji li vrag, đavo, lucifer ??? Moraš neki program za obradu muzike, ili običan konverter u wav format... onda kad imaš wav format pjesme odeš u winodwsov sound revorder i tamo pustiš pjesmu unazad
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: postoji li vrag, đavo, lucifer ??? Citat:
![]()
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews | |
| | |
| | #26 (permalink) | |
Ja mislim da kad se obrne sevina štikla da se onda čuje neš sotonsko ![]() Metal muzika sama po sebi zvuči malo sotonsko (ona zvona i to) pa onda svi dižu prašinu ![]()
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews | |
| | |
| | #28 (permalink) | |
:čekić ![]() BTW dosta smo miješali metal u ovo... i previše... aj sad vaša mišljenja... Ja mislim da postoji vrag kao i Bog kao pakao i raj
| | |
| | #29 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: postoji li vrag, đavo, lucifer ??? Ovako bi trebalo ići kad se pusti unatrag : esruoc s'it ekat live ym ekam ot rewop eht evah I ecrof eht evah I erif eht evah I.... dalje mi se nije dalo pisati unatrag ![]()
__________________ #include<stdio.h> main () { int i ; for ( i=1; i<10000 ; i++ ) printf ("\n Hrvatska !! ); } |
| | |
| | #30 (permalink) | |
BTW zašt I pišeš velkim slovom... misliš da govori I (aj) ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: djavo, lucifer, postoji, vrag |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
| Best of Usenet | Sandman | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 10-05-06 07:51 |
| Kako prici, djevojci, trebi, curi, ženi | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 2 | 09-05-04 20:02 |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:43.

BTW zašt I pišeš velkim slovom... misliš da govori I (aj)