je si li ti u dobrom autobusu ?
p+r
Raspravljate o temi Tajna spasenja u Filozofija i religija forumu, dio Znanost foruma; Arhimandrit Rafail (Karelin) - TAJNA SPASENjA Riječ izdavaća Tajna spasenja Naći Boga i samog sebe Vjerujem li ja? O molitvi ...
je si li ti u dobrom autobusu ?
p+r
Neki frend od Utopije![]()
Zadnji Uredio Balian : 25-10-08 u 20:49
The only principle that does not inhibit progress is: anything goes.
+!
Što imate u srcu? Čovjeku je dozvoljeno napisati isto kao što je vama dozvoljeno iznositi ono što imate u srcu.
Što to imate ponuditi svoga kao ateisti, a da je bolje i važnije od onoga što mi imamo?
Volim svaku osobu, jer nas sve voli Dobri. Voli i one, koji Ga psuju, proklinju, vrijeđaju, ubijaju, napadaju,... Zato i ja volim podnositi nepravdu i pogrdu.
Ali zbog drugih mi nije drago, kad se omalovažava njihovo iznošenje onoga što imaju u srcu, a da je vezano uz vjeru i Ljubav, a ne za zlo.
Pravoslavnu duhovnost cijenim, jer je jednostavna i ponizna i dolazi iz srca. Zbog ljudskosti smo odvojeni, ali ako Bog dadne, možda uskoro budemo jedno u Ljubavi.
Kad prestanete vi "pljuvati", doći će drugi.
Ali znajte, ponekad se iz ljubavi prema vama pomolim, da i vi doživite što i Savao - sv. Pavao.
P.S. Pravoslavlje ne dozvoljava svojim vjernicima učlanjenje u masoneriju.
Zadnji Uredio utopija : 25-10-08 u 22:40
cek malo
reci ti meni sto je to teopempt zapravo "napisao" ? spam ? prvi post i otvori spam temu ? i ti ga branis ? ajajajaaa...
mogu se kladiti da nije procitao pravila ili da je neki troll.
kidam nadesno.... uzivajte.
p+r
+!
Spasenje nije tajna, ali je nekim ljudima i dalje to tajna.
Teopempt širi istinu, to mi je poslanje u ovom kratkom vremenom životu.
Ko može da shvati neka shvati.
Svako dobro
Samo naprijed, ima ovdje još proroka.
The only principle that does not inhibit progress is: anything goes.
nene nerazumijes.
Teopempt siri ISTINU. tu je razlika. ostali su samo "obicni proroci".
obicni proroci:![]()
![]()
![]()
Teopempt :![]()
![]()
utopija:![]()
![]()
![]()
lofi:![]()
![]()
![]()
ima jos ali ...