| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum Igrice Raspravljate o temi FC:08 u Croportal.net forumu; FC:08 je nova igra od 24SATA, kao što je prije bilo SKI Challange 2008 sada je izašla nova ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | FC:08 FC:08 je nova igra od 24SATA, kao što je prije bilo SKI Challange 2008 sada je izašla nova njihova igra koja će se također igrati online, te će bit puno turnira i ostalih dobrih stvari... To će bit nogometna simulacija (3D) u kojoj će te vi upravljat igračima i igrat Za više informacija posjetite: .: 24sata Football Challenge :. Download dostupan od 15.04.08 Ako već ima ta tema oprostite |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Starter | Re: FC:08 skinuo sam FC08, instalirao, pokusao pokrenut igru ali nekaj ne stima.. kad odem na start, izbaci mi stranicu Greentube FAQ: Fussball Challenge 08.. zna neko u cem je problem? imam "apdejtane" drivere tak da mislim da nije u tome problem, a sto se tice "hardverskih zahtjeva"- prolazi.. help plizz |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-01-08 Lokacija: Zagreb Godina: 22
Poruka: 172
![]() | Re: FC:08 Problem je na njihovom serveru - nisu znali da će toliko ljudi skinut i igrati igram i stalno šteka ( uglavnom ako igram protiv nekog ko govori njemački - AUS ; SWI ) - imam oko 2050 bodova - slobodno ako netko želi igrati ligu nek posjeti .: 24sata Football Challenge :. forum ![]() - sad će Predkolo - 25.04. - 27.04. - baš me zanima + 09.05. - 11.05. +1. Kolo
__________________ Usporedba http://www.croportal.net/forum/721763-poruka270/ Rihanna vs Jessica Alba http://www.croportal.net/forum/zene/...23/stranica23/ |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: FC:08 Citat:
__________________ Zadnji izneredijo Đelo Hadžiselimović : 30-02-09 u 24:22. | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:32.