bar si mogel napisati one bez bodova tak da nebi bil zadnji...![]()
Raspravljate o temi CP virtualna kladionica - current standings u Forum Prvenstva forumu, dio Humor foruma; Dakle, u ovoj temi će nakon svakoga kola biti napisan trenutni poredak... Stanje nakon 1. kola: GajbaPive = 7 mate ...
bar si mogel napisati one bez bodova tak da nebi bil zadnji...![]()
ma ovdje ću pisat samo one koji su igrali
a oni koji nisu sudjelovali nema smisla pisat u poretku
bez brige, ima još kola i kola do kraja, tek smo krenuli, i ja sam loš sa repkama isto![]()
ja predlažem da u ovu temu više nitko ne posta zbog preglednosti i lakšeg računanja... kad bi svi tak pisali tu, ive bi morao izvrtiti bezbroj stranica računajući... dajte, nemojte više. imate 2 teme, pitajte, predlažite, komentirajte... ovdje nemojte
(¯`v´¯
`*.¸ .*´
¸.•´¸.•*¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸ .•´ .•´ ¸¸.•¨¯`•.
Dobro, nećemo.
Rezultati 2. kola:
marinko 7
maslow 7
mirin 6,5
fernando torres 6
snješko 6
ive 5,5
čokoladna 5
mišo 5
one-of-us 5
pharaoh 5
sahataba 5
anthlon 4,5
Hpetrovic 4,5
iron man 4,5
lol_lol 4,5
waitaminute 4,5
gajba pive 4
gggiga 4
icegirl 4
neptune 4
v.d 4
mate 3,5
loc 2
Trenutno stanje nakon dva odigrana kola:
maslow 13
marinko 12,5
gajba pive 11
mirin 11
mišo 11
lol_lol 10,5
mate 10,5
ive 10
snješko 10
gggiga 9,5
anthlon 9
icegirl 9
pharaoh 9
waitaminute 8,5
iron man 8
fernando torres 7
loc 6,5
neptune 6
xar = 6
čokoladna 5
one-of-us 5
ponosni purger = 5
sahataba 5
shaggy17 = 5
Hpetrovic 4,5
v.d 4
Evo stanja nakon odigrana 3. kola:
P.S. Zahvala Anthlonu koji je ovaj sistem toliko automatizirao da jedino što moram napravit je unijeti rezultate utakmice i tip, a za sve natjecatelje se sve automatski pribilježi što je točno, zbroji i prikaže, i to još pogođeni parovi budu druge boje... (išao je stvarno do zadnje pojedinosti u detalje)
Tako da, koga zanima, kad kod želi mogu mu puknuti screenshot njegovih dosadašnjih odigranih kola, a isto tako imam i sva kola do sad sa rezultatima i tipovima, sve na jednom mjestuAutomatika do krajnjih granica
Što reći, Anthlone svaka čast na trudu![]()
Ive, danas ti šaljem novu verziju pod radnim nazivom CP klada ver.1.2 (beta)s jednim malim poboljšanjem kako bi ti imao još malo više vremena za hakiranje (foruma npr.)
.
I još jedan prijedlog: Stavi ovdje i ovu sliku s kompletnim rezultatima jer tamo svi pišemo i računamo neke svoje privremene rez., komentiramo i sl. Ovdje znači rezultati utakmica i poredak kladitelja.
REZ.jpg
Rezultati utakmica 4. kola (a i od 3. i 2.):
Poredak nakon 4 odigrana kola:
Marinko i dalje na čeluEvo njegovih prognoza od zadnja tri kola...
![]()
Zadnji Uredio Ive_ri : 21-09-08 u 23:06
Rezultati:
Tablica nakon odigranih 5 kola:
Icegirl uvjerljivo dobila 5. kolo i skočila na ukupno 2. mjesto odmah iza neprikosnovenog marinka![]()