Rezultati i poredak nakon 14 kola:
![]()
Raspravljate o temi CP virtualna kladionica - current standings u Forum Prvenstva forumu, dio Humor foruma; Jedna mala ispravka... ponosni purger je bio promijenio znak na jednom paru a ja to nisam pročitao... fulao je i ...
Rezultati i poredak nakon 14 kola:
![]()
Nakon 15 kola:
Icegirl i dalje prva, marinko ostao na istom zaostatku...
Čestitamo barba Loc-u na pobjedi u ovom kolu
![]()
Nakon 16 odigranih kola:
mišo nakon ovog kola definitivno otpao iz utrke, marinko opet na vrhu, a kao vrlo ozbiljan konkurent za naslov pokazuje se i anthlon. Icegirl i fernando također vrlo blizu..
Vidim da će biti jako zanimljivo pratiti rasplet ovog prvenstva ovih zadnjih par kola
Izbacio sam zadnju četvoricu iz tablice jer uopće više ne igraju, a odigrali su samo 1-2 kola tako da nema smisla da se nalaze u poretku.
Nakon 17. kola:
![]()
Nakon 19 kola:
![]()
Nakon 20. kola:
![]()
Nakon 21., pretposljednjeg kola:
![]()
Rezultati zadnjeg kola:
Pregled rezultata po kolima za cijelo natjecanje:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Prošla je velika neizvjesnost koja je trajala skoro pa sve do posljednjih par sati natjecanja,došli smo do kraja 1. sezone cp virtualne klade.
MARINKO 109 bodova
Icegirl 108 bodova
Anthlon 106,5 bodova
Još jednom čestitke marinku na pobjedi![]()
![]()
Icegirl i anthlonu također svaka čast za poznavanje nogometa i ostvarivanju ovako dobrih rezultata, također svaka čast svima koji su sudjelovali u ovome natjecanju i super se zabavljali
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Evo čisto da stavimo još par zanimljivih podataka u vezi natjecanja...
Natjecatelji s najviše pogodaka u jednom kolu : fernando torres (9) u 6. kolu, iron man (9) u 14. kolu
Natjecatelji s najviše pobjeda po kolima : gajba pive,icegirl, marinko i mate (3)
1.gajba pive,icegirl ,mate, marinko, 3
2.anthlon,fernando torres,neptune,iron man,locrian,mišo,kale 2
3.snješko,ive,xarfakus,carl johnson,waitaminute 1
Natjecatelj koji je najduže boravio na 1. mjestu : marinko(11 kola)
1. marinko(11 kola)
2. icegirl (5 kola)
3. anthlon,mišo (2 kola)
4. gajba pive, maslow (1 kolo)
Zanimljivo je i to da niti jedan natjecatelj, pa niti pobjednik, nije imao niti 50% pogođenih parova kroz cijelo natjecanje što
dovoljno govori o tome kako sam pomno odabirao super parove
Nadam se da je natjecanje bilo organizirano na vama zadovoljavajući način, a od sljedećeg natjecanja koje će krenuti sredinom 1. mjeseca (biti će objavljeno kada točno) igra će biti organizirana sa pravim koeficijentima i možda još nekim sitnim promjenama, u svakom slučaju bit će još o tome govora
I da slučajno ne bi zaboravio, velike zahvale anthlonu koji mi još negdje tamo u samim počecima natjecanja, ničim izazvan, na mail poslao sustav kojeg je napravio i pomoću kojeg je omogućio ovakav način vođenja natjecanja i uštedio mi zbilja puno,puno vremena, a i rezultati su se puno bolje mogli kroz kola pratiti na ovaj način. Pa hvala još jednom majstore.![]()
P.S S obzirom da će se u ovoj istoj temi nastaviti voditi evidencija i za sljedeće natjecanje molio bih vas da čestitanja i razne
komentare u vezi ovoga posta pišete u temi za komentare, tako da ova tema može ostati pregledna![]()
Zadnji Uredio Ive_ri : 21-12-08 u 23:22