Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Gastronomija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Gastronomija Raspravljate o temi Bosanska izvorna hrana u Život i Stil forumu; Pustimo na stranu čevape, pljeskavice, sirnice, bureke i sl. Nego, gdje ima prave bosanske hrane tipa tufahija i sl. Neš...

Odgovor

Opcije Teme
Star 21-02-07, 07:42   #1 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 27
Poruka: 3,463
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima
Bosanska izvorna hrana

Pustimo na stranu čevape, pljeskavice, sirnice, bureke i sl.
Nego, gdje ima prave bosanske hrane tipa tufahija i sl. Nešto sam načuo da na Borovju ima neki slican restoran.
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-02-07, 07:49   #2 (permalink)
dr.sc. Foruma

Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima
Re: Bosanska izvorna hrana

Znači, nitko ništa?
Oggy je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-02-07, 12:31   #3 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 29-12-05
Poruka: 113
kiksy se izdvaja iz mase

u Zagrebu ima restoran,mislim da se zove Sofra,čitao sam o tome na forumu
kiksy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-02-07, 21:45   #4 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 07-11-05
Godina: 21
Poruka: 381
djubre se izdvaja iz masedjubre se izdvaja iz masedjubre se izdvaja iz mase

Gastro.hr - Sofra / Restorani / Naslovnica
evo ti adresa dojmovi i sve
Odgovori sa citatom
Star 26-05-07, 19:58   #5 (permalink)
Starter

Datum registracije: 24-05-07
Godina: 32
Poruka: 56
darius se izdvaja iz mase

Sofra je stvarno super ,otidjite necete pozalit.

Samo prvo rezervirajte misto jer je strasna guzva!
darius je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-08-07, 12:21   #6 (permalink)
dr.sc. Foruma

Bio neki dan sa maličkom u City Centru u novootvorenom restoranu sa bosanskom tematikom. Najzesci su mi konobari. Odjeveni nekakak plašt (vjerojatno ima veze sa Bosnom) i onda kod razgovora fina ZG špreha Ono, sudar svjetova u jednoj osobi
A klopa - hm. Nekako mi je to Bosnian fast food. Ima neka pohana piletina/puretina/nest leteće u odličnom umaku od vrhnja. Ima i teletina u nana (menta) umaku što je OK, ali nije ni izdaleka šarf kako su napisali... Ostalo nismo ni probali. Nemaju preveliki izbor klope no za nabrzinu posjet nesto je sasvim OK.
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-08-07, 12:32   #7 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 8,327
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Ja u 9.mj. odoh u Sarajevo po bosansku hranu. Mislim mogla bi ja u Bosanski Brod, ali nije to to
Odgovori sa citatom
Star 13-08-07, 12:32   #8 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,052
Adolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masi

A majstore ja bi ti neš preporučio, al meni su starci iz Bosne, a stara mi je profesionalna kuharica tak da ja non stop jedem bosansku hranu

Dodji kod mene da se sataremo

Zadnji Uredio Adolon : 13-08-07 u 12:34.
Adolon je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-08-07, 12:36   #9 (permalink)
dr.sc. Foruma

Ekipa, svi kod Adolona na tufahije
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-08-07, 12:42   #10 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 8,327
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: Adolon Pogledaj Poruke
A majstore ja bi ti neš preporučio, al meni su starci iz Bosne, a stara mi je profesionalna kuharica tak da ja non stop jedem bosansku hranu

Dodji kod mene da se sataremo

Mogu i ja
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: bosanska, hrana

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 17:02.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103