| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Gastronomija Raspravljate o temi Bosanska izvorna hrana u Život i Stil forumu; Pustimo na stranu čevape, pljeskavice, sirnice, bureke i sl. Nego, gdje ima prave bosanske hrane tipa tufahija i sl. Neš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 27
Poruka: 3,463
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bosanska izvorna hrana Pustimo na stranu čevape, pljeskavice, sirnice, bureke i sl. Nego, gdje ima prave bosanske hrane tipa tufahija i sl. Nešto sam načuo da na Borovju ima neki slican restoran.
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #2 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bosanska izvorna hrana Znači, nitko ništa? ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-11-05 Lokacija: Zabreg Godina: 21
Poruka: 381
![]() ![]() ![]() | Re: Bosanska izvorna hrana Gastro.hr - Sofra / Restorani / Naslovnica evo ti adresa dojmovi i sve
__________________ Chuck Norris' tears cure cancer. Too bad he has never cried. |
| | |
| | #6 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bosanska izvorna hrana Bio neki dan sa maličkom u City Centru u novootvorenom restoranu sa bosanskom tematikom. Najzesci su mi konobari. Odjeveni nekakak plašt (vjerojatno ima veze sa Bosnom) i onda kod razgovora fina ZG špreha Ono, sudar svjetova u jednoj osobi ![]() A klopa - hm. Nekako mi je to Bosnian fast food. Ima neka pohana piletina/puretina/nest leteće u odličnom umaku od vrhnja. Ima i teletina u nana (menta) umaku što je OK, ali nije ni izdaleka šarf kako su napisali... Ostalo nismo ni probali. Nemaju preveliki izbor klope no za nabrzinu posjet nesto je sasvim OK.
| | |
| | #7 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,327
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bosanska izvorna hrana Ja u 9.mj. odoh u Sarajevo po bosansku hranu. Mislim mogla bi ja u Bosanski Brod, ali nije to to ![]()
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ |
| | |
| | #8 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,052
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bosanska izvorna hrana A majstore ja bi ti neš preporučio, al meni su starci iz Bosne, a stara mi je profesionalna kuharica tak da ja non stop jedem bosansku hranu ![]() Dodji kod mene da se sataremo ![]()
__________________ "...mi smo tak'a nacija, nismo za astronaute, al ćemo lomit kosti dok čuvamo vaše aute..." Zadnji Uredio Adolon : 13-08-07 u 12:34. |
| | |
| | #9 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bosanska izvorna hrana Ekipa, svi kod Adolona na tufahije ![]()
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,327
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bosanska izvorna hrana Citat:
Mogu i ja ![]()
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ | |
| | |
![]() |
| Tagovi: bosanska, hrana |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:02.

Ono, sudar svjetova u jednoj osobi