| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Gastronomija Raspravljate o temi Ćevapi u Zagrebu u Život i Stil forumu; Dal netko zna di su najbolji ćevapi u Zagrebu? Svi znamo za Rubelj ali Rubelj mi već ide malo na ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,695
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ćevapi u Zagrebu Dal netko zna di su najbolji ćevapi u Zagrebu? Svi znamo za Rubelj ali Rubelj mi već ide malo na kurac, velki ćevapi su im premali za mene :čekić :čekić čujah da su dobri ćevapi negdje na borongaju, čingač, al neznam di točno na borongaju mislim da su u cvjetnom naselju dobri ali ti prostori su mi dosta nepoznati vaša iskustva?
__________________ Na ovom forumu nema slobode govora... post mi je obrisan bez razloga, nekom nije pasalo... |
| | |
| | #3 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ćevapi u Zagrebu aj ponovo pročitaj naslov, pa se odmori, pa razmisli, pa se odmori, pa se javi
__________________ Na ovom forumu nema slobode govora... post mi je obrisan bez razloga, nekom nije pasalo... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 26-10-05
Poruka: 498
![]() | Re: Ćevapi u Zagrebu jeo sam u čingaću, al u dubravi prizanjem da me strah bilo, al solidni su i veliki su dosta i nisu u pločicama nego zasebno one mrcine od čevapa
__________________ 98% ljudi su bolesni bolesnici |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 09-05-05 Lokacija: duBBBrava Godina: 26
Poruka: 2,603
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ćevapi u Zagrebu Citat:
Čingač ti je kad ideš po vukovarskoj prema žitnjaku...semafor poslje Ruđera.....na tom semaforu ti je ledo s desne strane...na tom semaforu ljevo i do kraja na kraju ulice ideš desno i nakon 300m s ljeve strane preko puta konzum ti je Čingač..... ....i dobri su čevapi! | |
| | |
| | #6 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ćevapi u Zagrebu e fala brader (kak veli braco cigan) jel dostavlja taj čingač ? ![]() fora je da rubelj fino dostavi na onom tomosu al čekaš majketi
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ćevapi u Zagrebu ma mazo sam velke ćevape iz rubelja, majketi jedna porcija jedan zub možda se ne čini puno ali sam maznem cijelo pile preko kile, bez zajebancije
| | |
![]() |
| Tagovi: cevapi, zagreb |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:10.

Il kaj si mazo??