| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Gastronomija Raspravljate o temi Čokolino u Život i Stil forumu; Uh, i ja ga obožavam: nije za preporučit ali eto barem da se izjasnim , ovo je moj recept -toplo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 25
Poruka: 1,426
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Čokolino Uh, i ja ga obožavam: nije za preporučit ali eto barem da se izjasnim , ovo je moj recept-toplo mlijeko -čokolino -petit beurre keks (može i plazma) -kakao -žlica meda -par sjeckanih oraha ne smijem to često jesti... ali mi je gušt |
| | |
| | #43 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Čokolino Njami ja ga volim rijetkog ![]()
__________________ O utjecaju GTA:SA na ljude Citat:
| |
| | |
| | #46 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-02-08 Lokacija: Osijek Godina: 18
Poruka: 413
![]() | Re: Čokolino ja obožavam čokolino!!prije nekih tjedan dana sam ga zadnji puta jela mmmmm....fiinooo
__________________ poljubac je ništa, voljeti je sve! ljubiti svatko može, ali voljeti ne!! |
| | |
| | #49 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 18-06-08 Lokacija: Pod staklenim zvonom
Poruka: 771
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Čokolino Ne jedem čokolino, nego karamelino Nisam već neko vrijeme, ponestalo mi, a ja stalno zaboravim kupiti
__________________ I don't need sex- life fucks me whenever it can |
| | |
| | #50 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
Poruka: 3,500
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Čokolino Nisam ga dugo jeo, mogo bi danas u nabavku ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
![]() |
| Tagovi: cokolino |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:37.

, ovo je moj recept

Grijesiti je ljudski ...