Pokazujem rezultate 1 do 3 od 3

kiseljenje kupusa

Raspravljate o temi kiseljenje kupusa u Gastronomija forumu, dio Život i Stil foruma; ...

  1. #1
    Regularni forumaš
    Datum registracije
    26-02-12
    Poruka
    121
    Liked
    4 times

    kiseljenje kupusa

    smije li se promijeniti cijeli rasol u kiselom kupusu(u glavicama) ako on čudno miriše i ako je pjena na vrhu požutila. kupus izgleda dobar. kako ga "spasiti" da se ne pokvari

  2. #2
    V.I.P. Član
    Datum registracije
    27-02-07
    Lokacija
    slavonske močvare
    Poruka
    10,018
    Liked
    869 times

    Re: kiseljenje kupusa

    možeš, koliko sam ja upućen jer se kupus povremeno i pere
    samo trebaš dodavati slanu vodu [oko 4% soli na količinu vode ili oko 2,5% na ukupnu količinu(voda i zelje zajedno)]

    imaš dosta recepata na netu pa nešto izvuci iz njih

    npr.

    Kiseljenje kupusa, zelja - Moja-Kuhinja.com

    Kako se kiseli kupus, priprema kupusa, kiseljenje zelja - Gorila.hr

    Kiseljenje kupusa — Recepti | Coolinarika

    Kiseljenje kupusa | Reci Peci

  3. #3
    charolastra Kick Da PC Champion, Sponge Champion Avatar od korisnika daidza
    Datum registracije
    24-09-06
    Lokacija
    u granapu Sedrenika
    Poruka
    35,160
    Liked
    7263 times

    Re: kiseljenje kupusa

    da, ako sumnjaš bolje mijenjaj nego da sve baciš
    'Now I am become Death, the destroyer of worlds.'

Lajkaj nas na Facebooku